Popust na GUCCI sunčane i dioptrijske naočare

Popust na GUCCI sunčane i dioptrijske naočare

Zakazivanje pregledaMolimo Vas sačekajte Slanje mejla ...

Očna bolnica prof. dr Džinić

Laze Lazarevića 22 b
Novi Sad

Telefoni:


Važno:
Ukoliko je Vaš zatev stigao u toku radnog vremena, naša medicinska sestra će Vas pozvati i ugovoriti datum i termin pregleda.

Pošaljite E-mail

Pitanje za doktore

Molimo Vas sačekajte Slanje mejla ...

Očna bolnica prof. dr Džinić

Laze Lazarevića 22 b
Novi Sad

Telefoni:


Važno:
Ukoliko je Vaš zatev stigao u toku radnog vremena, naša medicinska sestra će Vas pozvati i ugovoriti datum i termin pregleda.

Upotreba sunčanih naočara tokom godina je porasla. Sunčane naočare su nezaobilazni modni trend koji se menja svake sezone tokom prolećnih i letnjih dana. Danas čine modni detalj koji ide uz sve odevne kombinacije od džinsa do elegantnih haljina i odela. Ako su pravilno izabrane, one nas štite od sunčevih zraka ali i privlače zadivljene poglede.

U Optici Džinić Vas očekuje veliki izbor sunčanih naočara po veoma povoljnim cenama, i sigurno su bar jedne savršenog oblika i boje za Vas.

Pronađite prave naočare za sebe ili Vama dragu osobu i iskoristite 10% popusta kupovinom SocGen karticama. Popust na sunčane i dioptrijske naočare traje do kraja aprila i ne važi za već sniženu robu.

U ponudi su najnoviji modeli sunčanih i dioptrijskih naočara svetskih proizvođača, a Optika Džinić nudi fantastičnih 20% popusta za GUCCI dioptrijske i sunčane naočare do kraja aprila.

 

Sunčane naočare

Sunčane naočare moraju pružiti zaštitu od ultraljubičastog zračenja, te je pri kupovini i odabiru naočara potrebno obratiti pažnju da su:

  • Kvalitetna zaštita očiju od sunca
  • Da su udobne prilikom nošenja
  • Boja stakla koja najviše prija vašim očima
  • Da odgovara obliku vašeg lica

Prilikom kupovine naočara za sunce obavezno pročitajte sertifikat koji se dobija uz njih, i pogledajte na staklima ili okviru kolika je zaštita stakla od UV zračenja. Na oznaci bi trebalo pisati UV 400 ili 100% UV zaštita.

Okviri sunčanih naočara

Prilikom odabira naočara za sunce obično gledamo okvir koji nam se dopada. Potrebno je probati nekoliko vrsta okvira kako bi odabrali onaj koji nam najbolje pristaje. Okviri sunačanih naočara trebali bi biti laki za nošenje, a oni su izrađeni od plastike, metala, titana, alumnijuma i drugih materijala.

Za odabir naočara koji će najbolje pristajati vašem obliku lica,  Optika Džinić u svojim optičarskim prodavnicama maksimalno će vam izaći u susret i pomoći da odaberete one najbolje.

Naočare za vid

Naočare za vid treba pažljivo birati jer one predstavljaju medicinsko pomagalo za korekciju vida. U optici Džinić ljubazno osoblje će vam pomoći kod odabira samih stakala jer su stakla upravo ta koja koriguju vid, i od izuzetnog je značaja da budu vrhunskog kvaliteta izrade.

Takođe, u optici možete pregledati očni vid, odrediti dioptriju a nakon toga odabrati okvir koji će najbolji pristajati vašem licu. Zaposleni u optici pomoćiće vam kako i na koji način da održavate vaša očna pomagala, i pri tome dobiti par korisnih informacija.

Više informacija kao i sam pregled oka možete obaviti u Očnom centru Džinić, gde vam je na raspolaganju vrhunski tim oftalmologa.

Očna bolnica prof. dr Džinić
Laze Lazarevića 22 b
Novi Sad

Telefoni i E-mail:
Pitanje za doktore: Pošaljite E-MAIL

Zakažite pregled