Popusti za ginekološki pregled i dermaroler – Poliklinika Consilium

Popusti za ginekološki pregled i dermaroler – Poliklinika Consilium

Zakazivanje pregledaMolimo Vas sačekajte Slanje mejla ...

Poliklinika Consilium

Vršačka 21
Novi Sad

Telefoni:


Važno:
Ukoliko je Vaš zatev stigao u toku radnog vremena, naša medicinska sestra će Vas pozvati i ugovoriti datum i termin pregleda.

Pošaljite E-mail

Pitanje za doktore

Molimo Vas sačekajte Slanje mejla ...

Poliklinika Consilium

Vršačka 21
Novi Sad

Telefoni:


Važno:
Ukoliko je Vaš zatev stigao u toku radnog vremena, naša medicinska sestra će Vas pozvati i ugovoriti datum i termin pregleda.

U toku su februarski popusti Poliklinike Consilium, Novi Sad, a ovog puta akcijom su obuhvaćeni ginekološki pregledi i dermaroler. Kompletan ginekološki pregled, koji uključuje i ultrazvučni pregled i Papa test, možete obaviti za samo 2.800 dinara, a možete sebi priuštiti i tri tretmana dermarolerom, sa 50 % popusta. Ukoliko želite da saznate više o ordinacijama i lekarima koji vrše ove usluge, pogledajte prezentaciju Poliklinika Consilium.

Ginekološki pregled popusti

Ginekološki pregled – popusti

Borba protiv raka grlića materice se nastavlja. Tim povodom, ginekološka ordinacija Consilium pokreće akciju na kojoj su ginekološki pregledi sa popustom tokom celog februara! Kompletan ginekološki pregled, koji uključuje i ultrazvučni pregled i Papa test, tokom februara 2015. godine, možete obaviti u Poliklinici Consilium za samo 2.800 dinara.

Pregledi po ceni sa popustom se obavljaju u prepodnevnim časovima, a svoj termin možete zakazati na broj telefona Poliklinike Consilium. Preglede vrše ginekolozi prim. dr Jevrosima Ziramov, dr Irena Bujas, dr Ljiljana Lovre – Škrivan i dr Jovana Paunković.

Dermaroler – popusti

Tokom februara 2015. godine, u ordinaciji za estetsku hirurgiju Consilium možete sebi priuštiti i tri tretmana dermarolerom, sa 50 % popusta. Ponuda uključuje paket od tri tretmana, po sniženoj ceni 7.800 dinara,  kao i pravo na cenu sa popustom od 3.000 dinara za svaki naredni tretman dermarolerom.

Dermaroler popusti

Dermaroler – kolagen indukciona terapija smanjuje bore i proširene pore, poboljšava teksturu kože, uklanja ožiljke i hiperpigmentacije. Kolagen indukcionom terapijom (dermarolerom) se podstiče stvaranje sopstvenog vezivnog tkiva u dubljim slojevima kože – dermisu, uz održavanje zaštitnog sloja kože – epidermisa. Koža postaje glatka, punija i zategnutija, ožiljci od akni manje upadljivi, a pigmentacije vremenom izblede.

Dermaroler podstiče regenerativno zarastanje i oslobađanje faktora rasta uz formiranje kolagena tip III ili zdravog kolagena; za razliku od kolagena tip I koji se stvara u sklopu oživljavanja pri oštećenom epidermisu.

Terapija dermarolerom je bezbedna i veoma efikasna. Ovaj tretman je manje agresivan tretman od lasera i hemijskih pilinga, kojima se vremenom istanjuje epidermis i dermalne papile, koje mogu imati za posledicu suvu i izboranu kožu.

Terapiju vrši dr. Marija Marinković, specijalista plastične i rekonstruktivne hirurgije.

Svoje tretmane možete zakazati na broj telefona Poliklinike Consilium, svakog radnog dana od 8 do 20 časova ili subotom od 8 do 13 časova.

Poliklinika Consilium
Vršačka 21
Novi Sad

Telefoni i E-mail:
Pitanje za doktore: Pošaljite E-MAIL

Zakažite pregled

Preporuka strane: , ,