Prim. dr. sci. med. Stevan Milošević Ginekolog akušer – Ginekološka ordinacija Ejlejtija

Prim. dr. sci. med. Stevan Milošević Ginekolog akušer – Ginekološka ordinacija Ejlejtija

Ginekološka ordinacija Ejlejtija
Doža Djerdja 25/2
Novi Sad
Telefoni i E-mail:
Pitanje za doktore: Pošaljite E-MAIL
Prim. dr. sci. med. Stevan Milošević Ginekolog Akušer
Dr Stevan Milošević, Ginekolog

Medicinske usluge

Biografija doktora

Zakažite pregled

Medicinske usluge

Ginekološki pregled – Cena: 3.000 din
Ginekološki pregled podrazumeva: pregled, spoljašnjih genitalija, pregled pod spekulima, bimanuelni pregled, uzimanje Papa brisa.

Ginekološki ultrazvuk – Cena: 4.000 din
Ovom neinvazivnom metodom dobija se uvid u anatomiju materice i jajnika, zapaljenske procese u maloj karlici, dijagnostikuje tumor jajnika ili materice, mogući uzroci neplodnosti itd.

Ekspertni ultrazvuk – Cena: 8.000 din
Tokom ekspertnog ultrazvuka obraća se više pažnje na bebinu anatomiju, pregleda se da li postoje bilo kakve anomalije, procenjuje se bebin rast, ali i posteljica, pupčana vrpca i amnionska tečnost.

Kompletan pregled – Cena: 11.000 din
Kompletan ginekološki pregled sa ultrazvukom, PAPA testom, kolposkopijom i analizom vaginalnog sekreta.

Tretman grlića – Cena: 12.000 din
Tretman grlića podrazumeva tretman promene na grliću materice. Promenjene površine grlića materice mogu da se odstrane krioterapijom, radioterapijom, laserom, biopsijom ili LEEP metodom.

Biopsija grlića materice – Cena: 12.000 din
Biopsija predstavlja intervenciju tokom koje se uzima uzorak tkiva, a koja se sprovodi ukoliko je kolposkopskim pregledom utvrđeno da postoje neke sumnjive promene na grliću materice. Isečak se šalje na patohistološki pregled.

Kolposkopija – Cena: 4.000 din
Kolposkopskim pregledom je moguće rano otkrivanje premalignih promena grlića materice, a obavlja se posmatranjem grlića materice kroz mikroskop koji uvećava nekoliko puta. Grlić se premazuje određenim rastvorima i posmatra kako se njegov epitel boji jodom.

P + UZ – Cena: 6.000 din

EXP.UZ GEMELLI – Cena: 9.000 din

KOND. 1 – Cena: 6.000 din

KOND.2 – Cena: 10.000 din

KOND.3 – Cena: 16.000 din

KOND.4 – Cena: 20.000 din

Polipektomija – Cena: 8.000 din

Konsultacija – Cena: 3.000 din

Biografija doktora: Prim. dr. sci. med. Stevan Milošević Ginekolog Akušer

Dr Stevan Milošević, Ginekolog

Milošević (Petar) Stevan rođen 1950. godine. Osmogodišnju školu, gimnaziju i medicinski fakultet završio je u Sarajevu. 1974. godine, posle obaveznog lekarskog staža, godinu dana je radio u domu zdravlja u Srebreniku kao lekar opšte prakse, nakon čega odlazi u JNA i završava školu rezervnih oficira u Beogradu.

Specijalizaciju iz ginekologije i akušerstva završio je 1982. godine, a uporedo sa specijalizacijom apsolvira i post diplomske studije. Od 1984. godine aktivno se bavi ultrazvučnom dijagnostikom, a nakon edukacije u Sarajevu i Zagrebu kod profesora doktora Asima Kurjaka. 1986. godine biran za asistenta na predmetu ginekologije i akušerstvo na medicinskom fakultetu u Tuzli, a godinu dana kasnije vrši funkciju šefa odseka operativne ginekologije, ginekološke akušerske klinike u Tuzli.

Aktivan je učesnik većine saveznih i intersekcijskih sastanaka ginekologa i ultrasoničara u SFRJ. Autor je preko osamdeset stručnih radova iz oblasti ultrazvučne dijagnostike, operativne ginekologije, akušerstva i ginekološke onkologije. U vreme svoje profesionalne karijere u Tuzli bio je član predsedništva sekcije ginekologa i akušera društva lekara BiH, član skupštine saveza udruženja za primenu ultrazvuka u medicini i biologiji SFRJ, sekretar sekcije za primenu ultrazvuka u medicini BiH. 1990. godine stekao je počasno zvanje Primarijus. 1990. godine odbranio je magistarski rad pod naslovom „Ehografski supstrat tumora ovarija i njegova dijagnostička vrednost“ pred komisijom medicinskog fakulteta u Tuzli. 1992. godine odbranio je doktorsku disertaciju pod naslovom „Interventni ultrazvuk u dijagnostici tumora ovarija“ pred komisijom medicinskog fakulteta u Beogradu. Iste godine, zbog raspada SFRJ i ratnih zbivanja profesionalnu karijeru nastavlja u Novom Sadu na klinici za ginekologiju i akušerstvo kliničkog centra Vojvodine. U toku svog rada na pomenutoj klinici nastavlja sa edukativnim radom u smislu mentorstva specijalizantima ginekologije i akušerstva, učešćem na kongresima i seminarima.

Uporedo sa radom na klinici, posvetio maksimum truda za sticanje kako teoretskih tako i praktičnih znanja i veština u operativnoj ginekologiji, posebno vaginalnoj ginekološkoj hirurgiji i endoskopskim ginekološkim operacijama.

Zakazivanje pregleda

Prim. dr. sci. med. Stevan Milošević

Ginekolog AkušerMolimo Vas sačekajte Slanje mejla ...

Ginekološka ordinacija Ejlejtija

Doža Djerdja 25/2
Novi Sad

Telefoni:


Važno:
Ukoliko je Vaš zatev stigao u toku radnog vremena, naša medicinska sestra će Vas pozvati i ugovoriti datum i termin pregleda.

Pošaljite E-mail

Pitanje za doktore

Molimo Vas sačekajte Slanje mejla ...

Ginekološka ordinacija Ejlejtija

Doža Djerdja 25/2
Novi Sad

Telefoni:


Važno:
Ukoliko je Vaš zatev stigao u toku radnog vremena, naša medicinska sestra će Vas pozvati i ugovoriti datum i termin pregleda.

Prim. dr. sci. med. Stevan Milošević u ginekološkoj ordinaciji Ejlejtija obavlja ginekološki pregled pacijenta, uključujući kompletan ginekološki pregled, ginekološki ultrazvuk, ekspertni ultrazvuk, tretman grlića materice, ginekološki ultrazvuk, i drugo.

Ginekološka ordinacija Ejlejtija
Doža Djerdja 25/2
Novi Sad
Telefoni i E-mail:
Pitanje za doktore: Pošaljite E-MAIL

Zakažite pregled

Preporuka strane: