Psihijatrijske ordinacije Beograd – Psihijatrijska ordinacija Ratio

Specijalistička psihijatrijska ordinacija Ratio bavi se savetovanjem u oblasti mentalnog zdravlja, njegovim očuvanjem i unapređenjem, dijagnostikovanjem i lečenjem psihijatrijskih poremećaja kod osoba svih starosnih doba.

Oblast rada u psihijatrijskoj ordinaciji Ratio su svi mentalni poremećaji, krizna stanja i bolesti zavisnosti (alkoholizam, patološko kockanje), izuzev narkomanije.

Psihijatrijska ordinacija Ratio
Ulica Obalskih radnika 4b
11 000 Beograd – Srbija

Telefoni:
+381 11 35 46 341
+381 63 223 100

Osnivač i vlasnik ordinacije je Dr Dejan Lapčević, specijalista psihijatrije, sa dugogodišnjom kliničkom praksom u Institutu za mentalno zdravlje u Beogradu i klinikama u inostranstvu. Posebno iskustvo i značajne rezultate je postigao u lečenju:

  • depresija
  • fobija
  • psihoza
  • adolsecentnih kriza
  • hroničnog i akutnog stresa.

Način rada psihijatrijske ordinacije

Individualna terapija u ordinaciji Ratio orijentisana je i prilagođena potrebama i potencijalima svake pojedinačne osobe koja se obraća za savet ili lečenje, uz apsolutno poštovanje privatnosti i tajnosti.

Terapija se uvek prilagođava klijentu, a ne klijent terapiji ili veštini terapeuta.

Tokom savetovanja ili lečenja u ordinaciji Ratio, pojedinac postaje aktivan učesnik sopstvenih pozitivnih promena ili izlečenja.

Realni rezultati i ciljevi terapije su uvek jasno definisani i dostižni, kako bi se uspostavili efikasniji modeli ponašanja u svim redovnim i vanrednim životnim okolnostima.

Preporuka strane: