Skidanje celulita novom metodom

Nova metoda u borbi protiv celulita, Acoustic Wave Therapy – AWT, je naučno dakazana metoda i od sada se primenjuje u poliklinici Nada Diva. Terapija akustičnim skockwave talasima može da se primeni na pacijentima bilo koje starosti, kao i na sve problematične delove tela: na stomak, bokove, zadnjicu, kao i na ruke.

Akustični talasi su izuzetno jaki zvučni pulsevi (talasi), koji pod velikim pritiskom izazivaju vibracije vezivnog tkiva.

Talasi prodiru duboko kroz kožu i dosežu do fibroznih tvorevina nastalih oko vezivnog tkiva i na taj način:

  • razbijaju stvrdnuta vlakna,
  • pospešuju cirkulatornu razmenu materija i
  • stimulišu stvaranje novog kolagena

Rezultat terapije je čvršća i nežnija koža bez efekta narandžine kore, sa znatno poboljšanim elasticitetom i teksturom kože, koji se zadržavaju još dugo posle tretmana.

Shockwave terapija akustičnim talasima je jedinstvena i posebno učinkovita metoda u borbi protiv celulita. Sam tretman je brz, efikasan, neinvazivan i bezbolan. Potrebno je 6 do 10 tretmana  koji se odvijaju 2 puta nedeljno. Značajna poboljšanja vidljiva su već nakon 3. do 4. tog tretmana.

Uverite se i Vi u efikasnost AWT tretmana koji je i pop diva Madona uvrstila u listu prioriteta  u borbi protiv celulita. Skidanje celulita novom metodom možete obaviti u poliklinici Nada Diva.