Slušni aparati Siemens – moderan dizajn i kvalitet

Problemi sa sluhom su problemi miliona ljudi širom sveta. Čujem, ali ne razumem – česta je izjava osoba sa oštećenim sluhom. Gubitak sluha je veliki zdravstveni problem, koji je bezbolan i postepen, a može se pojaviti u bilo kojem životnom dobu. Problemi sa sluhom mogu biti uspešno rešeni ukoliko se koriste adekvatni slušni aparati.

Nerazumljivost reči, ženskih i dečjih glasova, zvuka mobilnog telefona, televizora samo su neki znaci oštećenja sluha. Osobe sa oštećenim sluhom okreću glavu na stranu sa koje dolazi govor ili zvuk, jako pojačavaju ton na televizoru, što smeta ukućanima i veoma često izbegavaju kontakt sa drugim ljudima.

Oštećenje sluha se veoma uspešno može rešiti slušnim aparatima, odnosno njihovom redovnom upotrebom. Aparati za sluh postoje u više različitih modela, od kojih je svaki namenjen određenom stepenu oštećenja sluha, objašnjavaju stručnjaci u slušnom centruMedicinska elektronika, u kojem se obavlja prodaja slušnih aparata. Vrste slušnih aparata su:

  • Kanalni slušni aparati, koji se smeštaju su unutar ušnog kanala, skoro su neprimetni i namenjeni su za blaga i srednje teška oštećenja sluha;
  • Zaušni slušni aparati su malih dimenzija, diskretno su smešteni uza uha i mogu ih nositi osobe koje imaju najteža oštećenja sluha;

Prodaja slušnih aparata, kao i njihov servis, delatnost je kojom se bavi slušni centar Medicinska elektronika. U pitanju su Siemens slušni aparati, koji su najvišeg kvaliteta, pouzdanosti i trajnosti. Proizvode se u više modela, koji su vrlo estetski ili prilično neupadljivi.

Kada primetite određeni problem sa sluhom, ovde možete obavite sve, od početka do kraja. Najpre se obavlja lekarski pregled sluha i utvrđivanje stepena oštećenosti, uz mogućnost izlaska lekara specijaliste za ORL na teren. Zatim, dobijate preporuku koji slušni aparat bi Vam najviše odgovarao i uputstvo kako da ga koristite.

Ukoliko ste primetili gubitak sluha ili bilo kakav problem sa sluhom, odreagujte na vreme. Saznajte kako će Vam pomoći slušni aparati i kako se odvijaju pregledi sluha i prodaja slušnih aparata Siemens u slušnom centru Medicinska elektronika.