Stomatološke ordinacije Novi Sad – Zubotehnička laboratorija i stomatološka ordinacija Dentateh

Stomatološke ordinacije Novi Sad – Zubotehnička laboratorija i stomatološka ordinacija Dentateh

Zubotehnička laboratorija Dentateh

Zubotehnička laboratorija Dentateh ponudiće Vam kompletnu uslugu, jer se u njihovom sklopu, pored laboratorije, nalazi i stomatološka ordinacija, ali i besplatan smeštaj u Novom Sadu za pacijente.

Zubotehnička laboratorija i stomatološka ordinacija Dentateh
Adresa: Ovaj oglas je istekao!
21000 Novi Sad – Srbija

Telefon: Istekao Oglas.

Potrebna Vam je izrada veštačkih zuba, jer ste rešili da svom licu vratite iskren, blistav osmeh? Dozlogrdilo Vam je da skrivate svoje neprivlačne zube ili ono što je ostalo od njih? Krunice, mostovi i zubne proteze svakako će doprineti da budete samopouzdaniji, ali pod uslovom da ih izrade iskusni i eminentni zubotehničari.

U Dentatehu su stvorili sve uslove da, kada se javite direktno njima, na jednostavan način dođete do zubotehničkih pomagala, i to za samo 4 dana! Ova zubotehnička laboratorija nudi kompletan tretman – stomatološki pregled i usluge, izradu zubotehničkih pomagala i besplatan smeštaj za pacijente.

Zubotehnička laboratorija

Zubotehnička laboratorija sa istorijom i renomeom – to je najbolji opis za Dentateh. Ova, može se reći porodična laboratorija, od svog osnivanja 1958. godine, zapošljava već treću generaciju porodice Radošević. Osnivač zubotehničke laboratorije je Radovan Radošević, kojem se u poslu ubrzo pridružuje supruga Milica. Od 1989. godine laboratorija nosi sadašnji naziv, a ekipu koja niže samo uspehe i preporuke zadovoljnih pacijenata, danas čine stručni saradnici Radovan i Milica Radošević, vlasnik Milivoj Radošević i zubni tehničari Monika i Strahinja.

Laboratorija nudi sve zubotehničke usluge, a najčešće se traže metalokeramičke krunice, metalokeramički mostovi, totalne proteze, akrilatne proteze, vironit proteze (metalne) i bezmetalne keramičke krunice.

Izrada zuba, odnosno zubnih proteza i nadoknada, je u ovom slučaju zanat koji se prenose sa generacije na generaciju, a da imaju neki samo svoj, uspešan recept, dokaz su srećni i lepi osmesi desetine hiljada pacijenata kojima su pomogli.

Specifično za ovu laboratoriju je da sarađuje ne samo sa stomatolozima, već i direktno sa pacijentima, obzirom da im nudi kompletan tretman.

Cene zubotehničkih pomagala:

  • Metalokeramički most (9 kruna) = 900 €, vreme izrade 3 dana
  • Subtotalna akrilatna proteza = 300 €, vreme izrade – 2 do 3 dana
  • 2x akrilatna totalna proteza = 600 € (300×2), vreme izrade – 2 do 3 dana
  • Akrilatna proteza sa metalnom konstrukcijom = 600 €, vreme izrade – 3 dana.

Stomatološka ordinacija

Pre zubotehničke usluge, pruža Vam se mogućnost da obavite stomatološki pregled u ordinaciji koja se nalazi u sklopu ove laboratorije. Jedna od stomatoloških ordinacija sa kojima Dentateh usko sarađuje je specijalistička stomatološka ordinacija dr. Lazara Pantelića, koja je od svoga osnivanja (1989. godine) zabeležila veliki uspeh u radu i iza sebe ima mnoštvo zadovoljnih pacijenata.

Stomatološka protetika i stomatološka hirurgija, ortodoncija, bolesti usta i zuba samo su neke oblasti iz kojih ova stomatološka ordinacija pruža vrhunske usluge.

Dentalni turizam u Novom Sadu – besplatan smeštaj za pacijente

Dentalni turizam u Srbiji i Novom Sadu je sve popularniji, jer su cene stomatoloških usluga i zubotehničkih pomagala znatno niže nego u nekim drugim gradovima, a pogotovo u inostranstvu. Same usluge su izuzetnog kvaliteta, i mnogima je isplativo da dođu u Novi Sad da bi napravili zube.

Iz tih razloga, zubotehnička laboratorija Dentateh izlazi u susret svojim pacijentima i obezbeđuje im besplatan smeštaj u Novom Sadu. Smeštaj je kvalitetan, u apartmanu od 65 m2, a od zubne i stomatološke ordinacije je udaljen svega 500 metara. Ako dolazite avionom, biće Vam obezbeđen i transfer od aerodroma Nikola Tesla u Beogradu do Novog Sada (65 km).

Najbolje je da Dentatehu pošaljite OPT snimak cele vilice, kako bi ga njihovi doktori analizirali i preporučili Vam vrstu rada i orijentacione cene stomatoloških usluga i zubnih nadoknada.

Zubotehnička laboratorija i stomatološka ordinacija koriste isključivo metode i materijale koji poseduju standarde SAD i EU. Naravno, poseduju licence za rad izdate od nadležnih institucija Republike Srbije. Potrebno je samo 4 dana da od prve posete Dentatehu do dobijanja sopstvene zubne nadoknade!

Stomatološka ordinacija i zubotehnička laboratorija Dentateh

Adresa: Ovaj oglas je istekao!

21000 Novi Sad – Srbija

Telefon: Istekao Oglas.

 

Preporuka strane: ,