Stomatološke ordinacije Sremski Karlovci – Stomatološka ordinacija Art Dental Dr Bilić

Stomatološke ordinacije Sremski Karlovci – Stomatološka ordinacija Art Dental Dr Bilić

Stomatološka ordinacija Art Dental Dr Bilić
Preradovićeva 1a
Sremski Karlovci
Telefoni i E-mail:
Pitanje za doktore: Pošaljite E-MAIL
Dobrodošli:
Upoznajte doktore i zakažite pregled

Vrste medicinskih usluga

Stomatološka ordinacija Art Dental Dr Dragana Bilić Bajazet

Upoznajte doktore i zakažite pregled

Dr Dragana Bilić Bajazet

Dr Dragana Bilić Bajazet
Stomatolog

Stomatološki pregled, Plombiranje kompozitnim belim plombama, Amalgam plombe, GJC plombe (glas-jonomer cemanti), Ekstrakcija (vadj...

Zakažite pregled

Vrste medicinskih usluga

Stomatološka ordinacija Art Dental Dr Bilić nalazi se u centru Sremskih Karlovaca (pored Osnovne škole) i prva je privatna stomatološka ordinacija u gradu sa licencom za rad Ministarstva Zdravlja Republike Srbije. Ordinacija, opremljena najsavremenijom tehnologijom uz vrhunsku stručnost već punih 15 godina brine za Vaš zdrav i lep osmeh. U ordinaciji Art Dental Dr Bilić pregledi i konsultacije se ne naplaćuju. Ordinacija pruža i besplatan motivacioni rad sa decom, jer je prvenstveni cilj da se kod deteta stvori osećaj potrebe da vodi računa o svom oralnom zdravlju, bez straha od stomatološke ordinacije.

Ordinacija Art Dental Dr Bilić pruža kvalitetne stomatološke usluge iz oblasti: lečenje bolesti usta i zuba, stomatološka protetika, dečija stomatologija, estetska stomatologija, izbeljivanje potamnelih zuba, uklanjanje zubnog kamenca.

Dr Dragana Bilić Bajazet daće vam stručan savet kako da na najbolji način rešite svoj zdravstveni ili estetski problem, kao i na koji način da prevencijom i pravilnom negom sačuvate zdravlje Vaših zuba.

STOMATOLOŠKE USLUGE

Lečenje bolesti usta i zuba
Rana dijagnostika karijesa je prvi korak ka zdravlju zuba. U ordinaciji Art Dental Dr Bilić u jednoj poseti se vrši se dijagnostika karijesa i postavljanje zubnog ispuna, odnosno plombe, kao i lečenje svih vrsta promena na desnima. Takođe se vrši dijagnostika komplikacije karijesa kada se pacijent javlja sa problemom prisustva bola, i tokom više poseta lečenje zuba sa adekvatnim punjenjem korena i završnim stavljanjem plombe. U radu se koriste kompozitne plombe najnovije generacije , u nijansi boje zuba, izuzetne čvrstoće.

Stomatološka protetika
Ova terapija podrazumeva nadoknadu izgubljenih (izvađenih) zuba kao i estetsku korekciju postojećih zuba. Ordinacija vrši sve vrste reparatura, vađenje zuba i hirurgiju, kao i vađenje zuba zaostalih korenova i ostale vrste oralnohirurških intervencija.

Na raspolaganju Vam je i širok spektar usluga iz oblasti mobilne protetike:

  • Klasične totalne i parcijalne akrilatne proteze
  • Valplast elastične parcijalne proteze , izuzetno lake, lako podnošljive, ne lomljive i bez metalnih kukica, estetski savršene
  • Vironit (skeletirane) proteze sa specijalnim sistemom prićvršćivanja (atačmeni) gde nema kukica već se proteza zakopčava i dobijaju savršena estetika i funkcionalnost

U ordinaciji pružaju i različite usluge iz oblasti fiksne protetike:

  • Izrada nadogradnji i zubnih kruna koje se u ordinaciji cementiraju i predstavljaju najkomfornije i estetski savršeno rešenje
  • Metalokeramičke krune: Ceramico 3, Ivoclar design, Cad cam (rezani metal)
  • Bezmetalne zircon krune

Dečija stomatologija
U ordinaciji se vrše sve vrste intervencija na mlečnim i stalnim zubima kod dece, kao i ortodontsko korigovanje nepravilnosti u postavljanju zuba izradom fiksnih ili mobilnih proteza. Dečija stomatologija je kapitalno ulaganje u zdravlje našeg potomstva. Veoma je bitno da deca nemaju strah od posete zubaru, i da vode računa o svom oralnom zdravlju, zbog toga se preventivan i motivacioni pregled kod dece se ne naplaćuje.

Estetska stomatologija
U današnje vreme estetko izbeljivanje zuba je veoma popularan i čest zahvat kod oba pola.U ordinaciji vrše estetsko izbeljivanje zuba obe vilice do željene nijanse.

Izbeljivanje avitalnih zuba
Avitalni zubi su oni kojima je izvađen živac iz kanala korena. Ovi zubi tokom vremena menjaju boju i postaju primetno tamniji od okolnih "živih" zuba. potamneo Tamnija boja avitalnih zuba može predstavljati estetski problem ali odgovarajućim izbeljivanjem zubu se može vratiti boja specijalnim metodama beljenja koje primenjuje i Stomatološka ordinacija Art Dental Dr Bilić.

Uklanjanje zubnog kamenca
Uklanjanje naslaga na zubima je veoma bitno za zdravlje usne duplje kao i prevenciju drugih oboljenja. Uklanjanje je bezbolno i estetski savršeno, radi se ultrazvučnom sondom u slučaju različitih naslaga kao što je: zubni kamenac, duvanske naslage, naslage kao posledica terapije nekim medikamentima.

Kompozitne fasete ili viniri
Fasete ili viniri su tanke ljuspice koje se postavljaju na prednje vidljive zube, kako bi sakrile njihove nedostatke. Mogu se raditi od komozitnog materijala, porcelana i cirkonijuma.

Bez obzira za koje se fasete odlučite one će svakako biti najbolje rešenje za otklanjanje svih nedostataka na vašim zubima. Fasete omogućavaju prirodan i zdrav izgled i fantastičan estetski efekat.

Radno vreme ordinacije je ponedeljak, utorak, četvrtak posle podne od 13 do 19 časova i sreda, petak pre podne od 9 do 15 časova. Stomatološka ordinacija Art Dental Dr Bilić pruža profesionalnu i kvalitetnu uslugu, izgrađuje prijateljski odnos sa pacijentima sa ciljem da umanji strah od posete zubaru, da edukuje i da Vam pomogne u očuvanju zdravih zuba, jer Vaš osmeh, je njihov uspeh.

Ovu ordinaciju smo predstavili i na portalu www.virtualnigrad.com. Možete je pogledati na stranici  Stomatološka ordinacija Art Dental Dr Bilić.

Izaberite doktora i zakažite pregled

Zakazivanje pregledaMolimo Vas sačekajte Slanje mejla ...

Stomatološka ordinacija Art Dental Dr Bilić

Preradovićeva 1a
Sremski Karlovci

Telefoni:


Važno:
Ukoliko je Vaš zatev stigao u toku radnog vremena, naša medicinska sestra će Vas pozvati i ugovoriti datum i termin pregleda.

Pošaljite E-mail

Pitanje za doktore

Molimo Vas sačekajte Slanje mejla ...

Stomatološka ordinacija Art Dental Dr Bilić

Preradovićeva 1a
Sremski Karlovci

Telefoni:


Važno:
Ukoliko je Vaš zatev stigao u toku radnog vremena, naša medicinska sestra će Vas pozvati i ugovoriti datum i termin pregleda.

Stomatološka ordinacija Art Dental Dr Bilić u Sremskim Karlovcima pruža vrhunsku uslugu i višegodišnje stručno iskustvo. U  prijatnom ambijentu očekuje Vas stručno osoblje koje je tu da Vaš osmeh zablista punim sjajem.

Stomatološka ordinacija Art Dental Dr Bilić
Preradovićeva 1a
Sremski Karlovci
Telefoni i E-mail:
Pitanje za doktore: Pošaljite E-MAIL

Izaberite doktora i zakažite pregled

Preporuka strane: