Trajna epilacija laserom – uklonite dlačice zauvek – Poliklinika Nada Diva

Trajna epilacija laserom – uklonite dlačice zauvek – Poliklinika Nada Diva

Pošaljite E-mail

Pitanje za doktore

Molimo Vas sačekajte Slanje mejla ...

Poliklinika Nada Diva

Vase Stajića 25 - PRIZEMLJE
Novi Sad

Telefoni:


Važno:
Ukoliko je Vaš zatev stigao u toku radnog vremena, naša medicinska sestra će Vas pozvati i ugovoriti datum i termin pregleda.

Lepa, glatka i negovana koža san je svake osobe. Savremeni način života predstavlja sve veće kriterijume lepog izgleda, pa se većina osoba, pogotovo ženske populacije bori sa nepoželjnim dlačicama. Mnoge žene koriste različite metode za uklanjanje dlačica, koje su u većini slučajeva bolne i neprijatne ili ne daju trajne efekte. Nakon toga, borba se dalje nastavlja, pa dolazi do urastanja dlačica ili do alergija na pojedina hemijska sredstva koja se koriste za depilaciju. Da bi vaša koža izgledala glatko i lepo Poliklinika Nada Diva predstavlja novi metod uklanjanja nepoželjnih dlačica metodom trajne laserske epilacije najmodernijim laserima za sve tipove kože.

Trajna epilacija laserom

LUMENIS Light Sheer DUET

Laser koji daje izuzetno efikasne rezultate zbog integrisane vakum sonde , jer je sa njim moguće trajno i bezbolno ukloniti nepoželjne dlačice sa kože. Njegova prednost je u sledećem:

  • Laserska energija se ne rasipa zahvaljujući integrisanom vakumu koji dovodi do rastezanja kože, pri čemu se sva energija usmerava na folikul dlake, ne rasipa se na ostale strukture kože, te se tako postiže maksimalni efekat i trajna epilacija
  • Laser za trajnu epilaciju prepoznaje sve tipove kože od najsvetlije do najtamnije a takođe i sve tipove dlake i na taj način trajno uništava dlaku
  • Koren dlake privlači laserski snop svetlosti, a vakum tehnologija omogućuje znatno bolje prodiranje laserske energije, vreme tratmana se skraćuje 75% u odnosu na prethodne generacije lasera, zato se ovaj najnoviji model lasera za trajnu epilaciju naziva hight speed tehnologijom.
  • Laserski tretman je apsolutno bezbolan, ne zahteva pripremni period u smislu mazanja anestetik kreme i gela, maksimalno je bezbedan za kožu a potpun efekat ostvarije u okviru 3-7 tretmana na svim delovima gde postoje neželjene dlačice.

LUMENIS Light Sheer DUET za trajnu epilaciju predstavlja najsigurnije i najtraženije rešenje kod problema sa nepoželjnim dlačicama i smatra se svetskim zlatnim standardom.

Epilacija diodnim laserom

Epilacija diodnim laserom

Epilacija diodnim laserom predstavlja trajno uništenje korena dlake. Najveći procenat pigmenata melanina nalazi se u dlaci u periodu njenog intenzivnog rasta, te se pre tretmana laserom dlake ne smeju čupati pincetom ili voskom tri do pet nedelja, kako bi bila prisutna što veća količina dlaka u fazi intenzivnog rasta. Nakon tretmana Me Dio Star laserom, dlake u roku od 2 do 4 nedelje nestaju, deo dlaka će otpasti a deo dlaka će oslabiti i istanjiti se.

Ovaj tretman neophodno je ponoviti nekoliko puta.

Epilacija Nd-YAG Laserom

Epilacija Nd:YAG laserom

Nd:Yag laser poznat je kao hvatač pigmenata jer deluje na tamni pigment – melanin korena dlake i na krvni pigment kapilara koji ishranjuje dlaku. Sudar laserskog snopa i ovih pigmenata razvija visoku temperaturu koja praktično uništi koren dlake i matične ćelije tako da dlaka više ne raste.

Laser ima dve sonde – pojedinačna sa kojom se svaka dlaka tretira posebno, i skener sondom koja pokriva veliku površinu kože (leđa,noge) velikom brzinom, koristi se za dlake koje su tretmanom pokazale izvesnu otpornost na tretman nekim drugim laserom.

Epilacija ovim laserom predstavlja najbezbedniji metod za tretiranje osunčane ili vrlo tamne kože a da pri tome ne dolazi do bilo kakvih neželjenih efekata po pacijenta.

Trajna epilacija laserom radi se na svim delovima tela na licu, nogama, rukama, preponama, itd. Tretman je efikasan i kod žena i muškaraca.

Trajnu Lasersku epilaciju obavlja tim lekara sa dugogodišnjim iskustvom u radu sa svim tipovima lasera.

Poliklinika Nada Diva konstantnim inovacijama i ulaganjem u najsavremeniju lasersku opremu i tehnike lečenja, predstavlja jednu od vodećih institucija u zemlji i inostranstvu, koja dugi niz godina diktira trendove u oblastima kao što su Antiaging, dermatologija, estetska, plastična i rekonstruktivna hirurgija, fizikalna medicina i rehabilitacija.

Poliklinika Nada Diva
Vase Stajića 25 – PRIZEMLJE
Novi Sad

Telefoni i E-mail:
Pitanje za doktore: Pošaljite E-MAIL

Preporuka strane: