Trajna epilacija – Sensi Skin studio za negu lepote

Trajna epilacija – Sensi Skin studio za negu lepote

SHR laserska epilacija, fotopodmlađivanje, lečenje akni i uklanjanje kapilara su tretmani koji mogu da pomognu da zablistate i istaknete svoju prirodnu lepotu.

Tretman epilacije namenjen je kako ženskoj tako i muškoj populaciji i moguće je tretirati sve zone na telu. Tretman epilacije SHR  IPL metodom možete uraditi Sensi Skin studio za negu lepote. Tretmane zakažine na kontakt telefon 065 33 38 338.

Zašto je SHR laserska epilacija najbolje rešenje za glatku kožu

Trajna epilacija SHR i IPL metodom trenutno je u svetu najmodernija vrsta trajne epilacije. Prvenstveno, to je bezbolna epilacija, jer se kombinuje se laserska tehnologija i prednosti impulsnog svetla. Čak i dlačice koje je do sada bilo teže ili nemoguće odstraniti, sada se uspešno uklanjaju. Tretman je mnogo prijatniji od svih dosadašnjih načina, trajanje tretmana je kraće, a koža bolje zaštićena.

Ne treba da čudi što je Super Hair Removal (SHR) laserska tehnologija poznata kao revolucionarno rešenje na polju epilacije, jer pruža potpuni ugođaj i rezultate koji su vidno bolji. Princip po kojem funkcioniše je postepeno zagrevanje dermisa koja oštećuje folikul dlake, ali bez ikakvog oštećenja okolnog tkiva. Metoda je sigurna, efikasna i bezbedna, a oseća se samo blaga toplina.

SHR epilacija laserom je odgovarajuća za svaki tip kože i sve vrste dlaka i nema kontraindikacija.