Trajna šminka – trajno rešenje

Pred sve nas se postavljaju visoki estetski standardi po pitanju izgleda koje svi, svesno ili ne, želimo da ispunimo. Da li svakoga dana izgubite mnogo vremena na stavljanje pudera, sređivanje obrva, iscrtavanje očiju, šminkanje kapaka i usana do savršenstva? Kako Vam zvuči skraćivanje vremena provedenog pred ogledalom ili njegovo potpuno eliminisanje?

Trajna šminka predstavlja trajno rešenje ukoliko svakodnevno nanosite šminku. Bez obzira da li je u pitanju trajni make up usana, obrva ili kapaka, zaposleni u Be beauty studiu učiniće sve da budete savršeno zadovoljni sopstvenim izgledom.

U prijatnom ambijentu, stručnjaci iz ove oblasti objasniće Vam sve što treba da znate u vezi sa trajnom šminkom i njenim održavanjem. Ono što treba da znate i pre nego što odete, jeste da ukoliko se trajna šminka ne održava i ne dorađuje, ona u potpunosti izbledi posle oko 2 do 5 godina. Međutim, ukoliko želite da svoj novi izgled zadržite duže vreme, preporučljivo je posle 12 meseci doći na kontrolu kako bi zaposleni u Be Beauty studiu mogli da utvrde da li je potrebna dorada.