Tretman kriolipolize – Poliklinika Nada Diva

Tretman kriolipolize – Poliklinika Nada Diva

Pošaljite E-mail

Pitanje za doktore

Molimo Vas sačekajte Slanje mejla ...

Poliklinika Nada Diva

Vase Stajića 25 - PRIZEMLJE
Novi Sad

Telefoni:


Važno:
Ukoliko je Vaš zatev stigao u toku radnog vremena, naša medicinska sestra će Vas pozvati i ugovoriti datum i termin pregleda.

Kriolipoliza je neinvazivan način za uklanjanje masnih naslaga sa kritičnih delova tela – stomaka, bokova, struka. Posle samo jednog tretmana, vidljivo je čak 3 cm masnih naslaga manje, a nakon 15 dana figura izgleda drastično drugačije. Da biste se informisali o ustanovi u kojoj se kriolipolioza obavlja, pogledajte prezentaciju Poliklinika Nada Diva.

Uklanjanje masnih naslaga

Kako deluje kriolipoliza

Delotvornost kriolipolize leži u činjenici da su masne ćelije posebno osetljive na nisku temperaturu, što je dovoljno da se izazove njihovo uništavanje, a da pritom ostale ćelije ostanu nedirnute.

Poliklinika Nada Diva
Vase Stajića 25 – PRIZEMLJE
Novi Sad

Telefoni i E-mail:
Pitanje za doktore: Pošaljite E-MAIL

Tokom kriolipolize masne ćelije se prirodno resorbuju laganim klizajućim pokretima, pomoću izlaganja hladnoći, odnosno hladnom vazduhu iod -5 do 5 stepeni C.

Kriolipoliza

Ovo je neškodljiva metoda pomoću koje se uklanjaju masne naslage.  Uspešno se uklanjaju masne naslage na struku iznad bokova, na stomaku, leđima i ostalim delovima tela. Do konačnih rezultata potrebno je da prođe 2 meseca, ali se promene vide odmah.

Kako izgleda tretman kriolipolize

U trajanju od 3 do 30 minuta hlade se delovi kože sa najviše masnih naslaga, uz praćenje izgleda i boje kože. Kada hladan vazduh udari u kožu, stvara se vibromasaža, koja pogoduje pražnjenju kapilarne mreže i mehaničkom pokretanju limfotoka.

Poliklinika Nada Diva
Vase Stajića 25 – PRIZEMLJE
Novi Sad

Telefoni i E-mail:
Pitanje za doktore: Pošaljite E-MAIL

Preporuka strane: