Tretmani lica i tela – anticelulit program

Ne dozvolite da Vas jesen umrtvi i oneraspoloži, ni da se osećate bezvoljno i tromo. Dovoljno je tako malo da Vaši jesenji dani budu uzbudljivi! Zablistajte u punom sjaju i priuštite sebi nešto lepo, što ste sigurno zaslužili! Nega lica i tela u hladnim danima izuzetno je značajna, a Vi je slobodno prepustite profesionalcima, jer su tretmani lica i tela sada dostupni svakome!

Obzirom da je u pitanju nega kože lica i tela, ovim su obuhvaćeni klasični kozmetički tretmani čišćenja lica, ali i nega lica i tela ekskluzivnom francuskom kozmetikom Fermes de Marie. Za ovakav tretman lica efekti će biti više nego impresivni! Vaša lepota, na koju ste možda i zaboravili zbog svakodnevnih obaveza, ponovo će doći do izražaja!

U ozbiljnijim velnes centrima omogućena je i moćna mezoterapija bez igle, koja služi kao sjajan anticelulit tretman, ali i uklanjanje bora i podmlađivanje, što će pomoći da ove jeseni ponovo zavedete mladalačkim izgledom i vedrim duhom! Jer, samo kada se osećate i izgledate lepo, možete biti potpuno samouverene. A tada dobijate novu energiju, koja svaki dan čini lepšim i lakšim!