Ugradnja zubnih implantata u ordinaciji Repić

Naši zubi imaju vek trajanja, neki duže, neki, na žalost, znatno kraće. Bez jednog ili više zuba se može ostati iz različitih razloga. Nekada je u pitanju genetika, loše higijenske navike, sklonost kvaru, parodontopatija… Živeti bez zuba znači nemati alat za ishranu i govor, ali i gubiti samopouzdanje i povlačiti se na društvenim skupovima. Nema potrebe za očajavanjem, jer savršeno rešenje postoji.

Specijalistička stomatološka ordinacija Repić iz Novog Sada pruža savremeno estetsko i funkcionalno rešenje problema zuba ugradnjom implantata. Pomenuta tehnologija u stomatologiji pokazala se mnogo boljom od danas zastarele tehnologije izrade proteza.

Zubni implantati su najmodernija zamena za jedan ili više zuba koje ste izgubili. Implantati mogu značajno poboljšati funkciju postojećih zuba ili u potpunosti preuzeti njihovu ulogu, a mogu ih ugrađivati i pacijenti koji nemaju zube i oni koji ih imaju.

Pitate se u čemu je tajna zubnih implantata? Naime, implantati za zube se ugrađuju na mesto izgubljenog zuba i time preuzimaju funkciju njegovog korena. Zato omogućavaju savršeno žvakanje hrane i perfektnu moć govora. Ne oštećuju susedne zube, jer nema potrebe za njihovim brušenjem. Estetski su veoma dopadljivi i izgledaju potpuno prirodno na Vašem licu. Najzad, jedino ova vrsta zamene za zube se pokazala delotvornom i nakon 10 godina, te predstavlja rešenje za budućnost.

Budite sigurni da ćete biti ponosni na svoje nove, lepe i sjajne zube, ukoliko Vaš izbor bude ugradnja zubnih imlantata u ordinaciji Repić.