Uklanjanje bora, kapilara i fleka

Bore, kapilari i fleke na licu svakako su neželjene pojave na koži, kojih biste želeli da se oslobodite na najefikasniji, najsigurniji i najbezbolniji način. Za uklanjanje bora, fleka ikapilara u savremenoj kozmetologiji postoje razne metode. Tu su: radiotalasni liftingmezoterapija iglommezoterapija bez iglehemijski pilinzi, laserifileri.

Dermatološka ordinacija Dr Prolić Popov predstavlja dva aparata uz pomoć kojih ćete brzo, lako i bezbolno rešiti ove i slične probleme. Bionic Skin Therapy je aparat koji može da pomogne kod sva tri problema. Može značajno popraviti bore, ukloniti fleke i kapilare. Za uklanjanje bora i revitalizaciju kože, odličan je i aparat Actiderm.

Uklanjanje bora

Za uklanjanje bora se radi serija tretmana, a koliko će ih trebati, zavisi od dubine bora, starosti pacijenta, kvaliteta kože. U proseku je potrebno 6-10 tretmana. Razmak između tretmana treba da bude oko nedelju dana.

Uklanjanje fleka sa lica i tela

Za uklanjanje flekaBionic skin Therapy je pogodan za ograničene fleke. Fleka se ukloni u jednom ili dva tretmana, u razmaku od 2-3 nedelje. Ukoliko su fleke difuzne po celom licu ili na drugim delovima tela (leđa, dekolte), tu su hemijski pilinzi (voćne kiseline).

Uklanjanje kapilara sa lica i tela

Kapilari na licu i telu (najčešće su to kapilari na nogama) predstavljaju značajan problem, koji se rešava u nekoliko tretmana, aparatom Bionic Skin Therapy. Obično je potrebno 2-4 tretmana po jednom polju, u razmaku od tri nedelje.

Actiderm (aparat kojim se obavlja mezoterapija bez igle) je drugi aparat koji značajno popravlja kvalitet kože lica i tela. Pogodan je za tretman bora i revitalizaciju kože na licu, vratu i dekolteu, kao i za uklanjanje strija i celulita. Broj tretmana zavisi od problematike i u proseku je potrebno od 6-10 tretmana, u razmaku od 4-7 dana. Ovaj aparat se može koristiti i za revitalizaciju kože lica kod mlađih pacijenata, kada je dovoljno uraditi 2-3 tretmana ili samo jedan tretman mesečno. Efikasan je i za uklanjanje podvaljka,podizanje grudi i poboljšanje rasta kose.

Obratite se ordinaciji Dr Prolić Popov za uklanjanje bora, kapilara i fleka.