Uklanjanje bora

Naborani podočnjaci i tamni kolutovi oko očiju su pojave na licu, kojih biste se rado oslobolili na najefikasniji i najbezbolniji način. Kozmetički salon Bourjois, ima rešenje za Vas.

Obzirom da se botoksom ne tretira osetljivo područje očne zone, a hijaluronski filteri su suviše teški za  tako osetljivu i tananu kožu, verovatno Vam se nameće pitanje, pa šta da radim da se oslobodim tog nedostatka?

Idealno rešenje za tako specifičan problem je tehnika mikroiglica sa specijalnim malim rolerom namenjenim samo za očnu zonu. To je pravi anti-aging tretman, sa kojim se vrlo brzo uklonjaju duboke bore, tamni podočnjaci, zatežu se i podižu očni kapci. Radi se jednom nedeljno, od 8-10 tretmana, a rezultati su zaista impresivni.

Koža se stimuliše mikrorolerima koji stvaraju mikrokanaliće, pa se tako olakšava penetracija preparata, kao sto su vitamini i peptidi. Na ovaj način pospešuje se regeneracija kolagena udermisu. Kako bi se usporilo starenje kože, neophodna je stalna regeneracija kolagena i održavanje njegove količine. Za to su zaduženi nutririvni elementi, kao sto su vitamin C i peptidi. Oni se mogu naneti na površinu kože, ali će zbog njene slabe propustljivosti biti iskorišćeni samo 0,3% nanetih aktivnih materija. Zahvaljujući specijalnom dizajnu rolera i tehnike budućnosti, Micro Needling, ova barijera apsolutno ne postoji..