Ulošci za stopala kao sredstvo protiv bola

Osećate bol u stopalima? Imate anatomskih ili degenerativnih promena na ovom delu tela? Sportista ste, ili je Vaš posao takav da puno vremena provodite na nogama? Ili ste roditelj, koji želi da svom detetu obezbedi zdrava stopala i lak hod? Rešenje za Vas su ulošci za stopala, koja omogućavaju  hodanje s uživanjem i bez muke.

Ortodynamic proizvodi i prodaje ortopedska pomagala, među kojima se nalazi i kompletan program uložaka od različitih materijala. Individualni ulošci po gipsanom otisku sa mogućnošću kompjuterske dijagnostike, rešiće Vas bola, ne samo u stopalima, nego i u predelu skočnih zglobova, kolena i kičme. Upravo zbog nepravilnog položaja kostiju stopala dolazi do problema sa ovim delovima tela, pa ćete ortopedskim ulošcima otkloniti svaki bol koji Vam zagorčava svakodnevni život.  Kada je u pitanju izrada anatomskih uložaka, ovo je ubedljivo najprecizniji način na koji se stiže do kvalitetnih i adekvatnih uložaka.

U ponudi su i silikonski ulošci, ulošci sa perforiranom petom, tabanice za patike, pogodni za sportiste i rekreativce, ali i za sve one koji vole da šetaju. Za obolele od šećerne bolesti, postoje ulošci od posebnih materijala, prilagođenih potrebama pacijenta. U borbi protiv bola pomoći će Vam razmicačiproizvodi za žuljeve i drugi proizvodi za sanaciju problema stopala.

Obzirom da je u današnje vreme kvalitet obuće vrlo često sumnjiv, odgovarajući uložak osiguraće pravilan razvoj stopala kod dece.