Ultrazvk pregledi abdomena i color doppler krvnih sudova

Najčešće se u poslednji trenutak dosetimo da je zdravlje ipak najbitnije i da bez njega sve ostalo što nas brine nema nekog smisla. Vaše zdravlje je ono što daje dodatnu snagu ostalim članovima porodice, posebno ako ste majka koja drži sva četiri stuba kuće. Treba da povedete računa o sebi i da obavljate redovne kontrole. Najčešći problemi sa kojima se susreću prezauzete, prezaposlene i poslom opterećene žene, kakva je većina u današnje vreme, su problemi sa srcem usled stresa, sa želucem, usled nepravilne i neuravnotežene ishrane, kao i slabog kretanja.

Obzirom da se slabije krećete, jer većinu vremena provodite u kancelariji, lošije Vam je varenje, obzirom da uglavnom sedite, usporen Vam je metabolizam. Povrh svega, možda ste i pušač. Sve ovo može da dovede do ozbiljnih poremećaja, pa je najpametnije obaviti ultrazvuk pregled abdomena i color doppler krvnih sudova vrata i ekstremitetai otkloniti sve sumnje.

Iako se zgrozite i na samu pomisao na ultrazvučni kabinet i sam ultrazvuk, činjenica je da nema potrebe za tim. Specijalistički kabinet za ultrazvučnu dijagnostiku Ultrazvuk, koji vodi dr sci. med. Mirjana Dobrosavljev, je mesto kojeg se ne treba plašiti. Pregled se vrši po uputu lekara opšte prakse ili specijaliste. Dakle, neophodan je. A, obzirom na vrhunsku tehnologiju, ne treba da se plašite oštećenja tkiva ili organaPregledi se mogu ponavljati onoliko puta koliko je potrebno.

Osim na zahtev lekara, i Vi, ako posumnjate u nešto,možete doći na ultrazvuk i to kada osetite bolove u trbuhu, leđima, ako osetite muku i povraćate, naduti ste ili neobjašnjivo mršavite. Bolovi u vratumišićima i zglobovima, kao i promene na dojkama, razlog su da posetite kabinet za ultrazvuk.

Vodite računa o svom zdravlju. U tome će Vam pomoći Specijalistički kabinet za ultrazvučnu dijagnostiku Ultrazvuk.