Zubotehnički materijal i aparati – K&H Dental doo

Zubotehnički materijal i aparati – K&H Dental doo

Zubotehnički materijal i aparati neophodni su, kako iskusnim zubotehničarima, tako i onima koji tek planiraju da otvore zubotehničku laboratoriju. Kompletna zubotehnička oprema i sav materijal za zubotehničare konstante su u ponudi firme K&H Dental, koja uvozi i distribuira aparate i materijal za zubotehničare. Da biste saznali više detalja u firmi, pogledajte prezentaciju Zubotehnički materijal i aparati Novi Sad – K&H Dental doo.

Zubotehnički aparati i materijal

Prodaja zubotehničkog materijala

Prodaja zubotehničkog materijala jedna je osnovnih delatnosti ovog uvoznika i distributera. Materijal za zubnu tehniku izponude K&H Dental -a, maksimalno je kvalitetan, u šta se možete uveriti omogućeno tako što ćete ga isprobati na licu mesta. Da se na ovu firmu možete osloniti svedoči i podatak da uvek možete nabaviti određenu vrstu, ali i količinu potrebnog materijala. U ponudi su:

  • materijal za izradu keramičkih zuba (DeguDent)
  • metal za metalokeramičke radove (KERA N, KERA C i KERA GEN)
  • ostali potrošni materijal (Shera)

Zubotehnički aparati

Bilo da Vam treba aparat za livenje, peć za pečenje keramičkih zuba, frezparalelometar,  peskir aparat, zubotehnički vibratori, električni nožići za modelizaciju ili bilo koji drugi zubotehnički aparat, K&H Dental je mesto na kojem ćete ih naći.

Kako bi aparati za zubotehniku bili uvek ispravni, pored prodaje zubotehničkih aparata, u ponudi je i ugradnja i montaža aparata, servisiranje i popravke zubotehničkih aparata, kao i obuka i saveti za korišćenje aparata.

Firma je ovlašćeni zastupnik marke DeguDent, koja je broj jedan na nemačkom tržištu. Ostale marke koje zastupaju su PiDental (Mađarska), Shera (Nemačka), Eisenbacher Dentalwaren (Nemačka), Omec (Italija) i ElektroTerm (Srbija).

Preporuka strane: