Zubotehnički materijal i aparati Novi Sad – K&H Dental doo

Zubotehnička Oprema K&H Dental Novi Sad

K&H Dental obavlja promet, uvoz i distribuciju medicinskih sredstava i opreme. U pitanju su zubotehnički i stomatološki materijal, kao i najnoviji aparati za zubotehničke laboratorije.

K&H Dental doo
Ulica Kozaračka 18
21000 Novi Sad – Srbija

Telefoni:
+ 381(0)21 50 63 20
+ 381(0)63 52 97 13

Firma je ovlašćeni zastupnik marke DeguDent, koja je broj jedan na nemačkom tržištu. Ostale marke koje zastupaju su PiDental (Mađarska), Shera (Nemačka), Eisenbacher Dentalwaren (Nemačka) i ElektroTerm (Srbija).

Firma K&H Dental postala je i jzastupnik GNATUS stomatološke jedinice iz Brazila. Za ove aparate, pružaju kompletnu uslugu prodaje, obuke i servisa u garantnom i vangarantnom roku. Na celoj teritoriji Srbije, K&H Dental je proširila svoj asortiman za aparate OMEC – Italija, koji se koriste u zubotehničkim laboratorijama.

Kvalitet posla koji obavljaju zubotehničari, kao i uslovi rada, u velikoj meri zavise od kvaliteta repromaterijala i opreme. Materijal za zubnu tehniku je najkvalitetniji na domaćem tržištu, a u to se možete uveriti isprobavanjem na licu mesta, u laboratoriji K&H Dental-a. Ovde se može nabaviti:

 • materijal za izradu keramičkih zuba (DeguDent)
 • metal za metalokeramičke radove (KERA N, KERA C i KERA GEN)
 • ostali potrošni materijal (Shera)

Pored toga što će saradnjom sa ovom firmom biti pokrivene sve potrebe zubne tehnike, zubni tehničari će znati da uvek mogu da računaju na materijal koji im je u određenom trenutku potreban, a koji je, pritom, kvalitetan i zdrav za ljudski organizam.

K&H Dental će biti Vaša desna ruka, kada je u pitanju kompletno opremanje zubotehničkih laboratorija. U ponudi su sledeći zubotehnički aparati:

 • aparat za livenje (induktivni livač)
 • peć za pečenje keramičkih zuba
 • peć za žarenje
 • frezparalelometar
 • vakuum mikser
 • obrezivač gipsanih modela (trimer)
 • peskir aparat
 • aparat za poliranje (polir motor)
 • aparat za polimerizaciju
 • aparat za elektrolizu
 • zubotehnički vibratori
 • umakalice za vosak
 • električni nožići za modelizaciju
 • aparat za sečenje cirkona

Nabavka, ugradnja i montaža aparata nije sve što ovde dobijate. Usluge obuhvataju i servisiranje, stoga možete računati na to da će popravke zubotehničkih aparata, kao i servis stomatološke opreme, biti obavljen u najkraćem mogućem roku. Za početnike, i sve ostale kojima je potrebno, predviđeni su obuka i saveti za korišćenje aparata. Obzirom na to da su aparati novi i moderni, a garancija koju dobijate je 2 godine, kada ih nabavite, dugo ćete biti mirni, a Vaš posao znatno olakšan.

K&H Dental redovno učestvuje na sajmovima, u okviru kojih održava prezentacije aparata. Postoji mogućnost održavanja slične prezentacije i u Vašoj zubotehničkoj laboratoriji. Dosadašnje prezentacije su rađene i u Gradskoj kući u Novom Sadu, u Medicinskoj školi i na Medicinskom fakultetu, u Domu zdravlja i u 15-ak novosadskih laboratorija, kao i na beogradskoj VMA.

Isporuka robe na željenu adresu obavlja se po celoj Srbiji i susednim zemljama, u dogovorenom roku. Dugogodišnje iskustvo, renome i preporuke zadovoljnih kupaca razlog su da steknete poverenje u K&H Dental. Korektnost u odnosima, maksimalna pomoć i podrška koju ćete dobijati, učiniće da Vaša saradnja traje godinama.

Prodaja polovnih zubotehničkih aparata

Kao novina u poslovanju preduzeća K&H Dental, u ponudi je prodaja polovnih zubotehničkih aparata. Ukoliko ste stomаtolog ili zubni tehničar, kome je potrebna dodatna oprema za obavljanje stomatoloških usluga, sada imate priliku da nabavite kvalitetne zubotehničke aparate po povoljnim cenama. Svi aparati iz ponude su servisirani, obnovljeni, ispravni i sa garancijom od 6 meseci.

Prilikom kupovine polovnog aparata za opremanje Vaše zubotehničke laboratorije, ili stomatološke ordinacije, siguran oslonac će biti upravo ova firma, jer ćete od nje dobiti podršku i savete za korišćenje aparata. Servis, obuka i montaža aparata su uvek na raspolaganju kupcima, kao i stručna pomoć u opremanju, rasporedu opreme i aparata u zubnoj tehnici.

Polovni zubotehnički aparati svetskih proizvođača, kao što su OMEC iz Italije, GNATUS iz Brazila, PiDental iz Mađarske, Shera i Eisenbacher Dentalwaren iz Nemačke i drugi, učiniće i Vaš posao lepšim i jednostavnijim. Priuštite svom preduzeću najmoderniju opremu, ujedno uštedite i obezbedite kvalitet.

Sve firme pogledajte na Medicinski aparati, sredstva i medicinska oprema, a firme iz Novog Sada na Medicinska sredstva Novi Sad.

Preporuka strane: ,