Besplatno utvrdjivanje tipa kože lica – Kozmetički salon Tina – S

Besplatno utvrdjivanje tipa kože lica – Kozmetički salon Tina – S

Pripremite svoje lice za predstojeće leto, kako bi izgledali mlađe i lepše. Zdrava koža lica je ključna ako želite da izgledate dobro. Lice treba negovati svaki dan i to treba da postane rutina. Međutim, veliki broj žena troši novac na skupe kreme očekujući da će njihovo lice upotrebom takvih krema izgledati mlađe i svežije. Naravno, zabluda je velika, pre upotrebe pogrešnih preparata za negu kože, potrebno je odrediti tip kože. Da biste odredili koji tip kože imate a time i adekvatnu negu za vaše lice, kozmetički salon Tina S pripremio je za Vas besplatne preglede i utvrđivanje tipa Vaše kože.

BESPLATNO UTVRĐIVANJE TIPA KOŽE LICA, OBAVLJAĆE SE 24.05. I 25.05.2017. god. u KOZMETIČKOM SALONU TINA S.

Kozmetički salon Tina - S, Novi Sad

U kozmetičkom salonu Tina S, kozmetičarka Marina Stojanović, pomoćiće vam da sa lakoćom odredite koji tip kože imate a time dati i koristan savet kako da negujete kožu lica.

Postoje četiri tipa kože:

  • Normalna
  • Suva
  • Masna
  • Kombinovana

Kada odredite tip kože lako ćete izabrati proizvode koji će joj pružiti odgovarajuću negu. Naime svačija koža je drugačija, pa svaki tip ne zahteva istu negu.

Ako još uvek ne znate kojem tipu pripadate, pslušajte savete za kućnu negu, a uz prijatno druženje i profesionalnu kozmetiku dr Tempt i Afrodita priuštite sebi uživanje. Više informacija i kontakt telefona na potražite na prezentaciji kozmetički salon Tina Novi Sad.

Kozmetički salon Tina – S

Bulevar Oslobođenja 20, sprat IV, stan 16, Novi Sad

Telefoni:
+381 65 20 05 9 03
+381 63 74 49 155

Preporuka strane: