Dr Miodrag Žutić Fizijatar – Ordinacija za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju Rheumo Medical

Dr Miodrag Žutić Fizijatar – Ordinacija za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju Rheumo Medical

Zakažite pregled

Medicinske usluge

Specijalistički pregled fizijatra i reumatologa  – Cena: 2.000 din
Tokom specijalistiškog pregleda doktor kroz razgovor prikuplja potrebne informacije, proverava rezultate prethodno obavljenih analiza i ukoliko je potrebno upućuje na dalje lečenje.

Konsultativno savetovanje – Cena: 1000 din.
Ponekad su nakon specijalističkog pregleda pacijentu potrebne dodatne informacije ili je neophodno uraditi dopunu nalaza, nakon čega se pacijent javlja fizijatru radi dodatne  konsultacije.

Infiltraciona terapija (regionalna nervna blokada) – Cena: 2000 din.
Infiltraciona terapija predstavlja uvođenje leka injekcijom na bolna mesta (u zglobove). Potrebna je kod oštećenja hrskavice u kolenu, kuku, ramenu itd.

Punkcija zgloba – Cena: 2000 din.
Kada koleno otekne i ustanovi se stvaranje viška zglobne tečnosti u njemu, potrebno je obaviti punkciju zgloba. Punkcija predstavlja intervenciju tokom koje se špricem vadi višak tečnosti iz zglobnog prostora. Nakon obavljene punkcije se preporučuje dalje lečenje fizikalnim procedurama i vežbama za jačanje natkolene muskulature. U slučaju da se ponovo javi voda u zglobnoj šupljini kolena, moguće je ponoviti proceduru. Ukoliko doktor proceni da je potrebno, izvađena tečnost se šalje na citološku, biohemijsku ili mikrobiološku analizu.

Punkcija zgloba sa infiltracijom (regionalna blokada) – Cena: 3000 din.
Punkcija zgloba sa infiltracijom leka podrazumeva izvlačenje viška tečnosti iz zglobnog prostora uz aplikaciju leka koji se određuje u zavisnosti od ostalih nalaza pacijenta.

Infuziona terapija – Cena: 3000 din.
Ukoliko se na osnovu nalaza odredi da pacijenti moraju da primaju izvesnu medikamentoznu terapiju, ona se daje uz infuziju kako bi olakšala bolna stanja i ublažila tegobe.

Dnevna kombinovana fizikalna terapija – Cena: 1500 din.
U zavisnosti od dijagnoze, pacijent dobija komplet terapija koje mogu biti terapije ultrazvukom, elektroterapije, magnetoterapije, laserske terapije ili foto terapije uz mogućnost terapije akupunkturom. Akupunktura je deo terapije koji se preporučuje, ali ukoliko se pacijent ne oseća prijatnim prilikom njenog obavljanja ona se ne mora sprovoditi.

Kućne posete – Cena: 3000 din.
U slučaju da pacijent iz bilo kog razloga nije u stanju da dođe u ordinaciju na pregled i tretman, postoji mogućnost kućne posete. Tokom posete fizijatar obavlja pregled kako bi dijagnostikovao problem i formira terapiju. Nakon toga, dolazi fizijatar koji će prepisanu terapiju da sprovede. Ona može obuhvatati različite vežbe, elektroterapiju, podizanje pacijenta u uspravan položaj itd.

Biografija doktora: Dr Miodrag Žutić Fizijatar

dr Miodrag Žutić fizijatar

Prof. dr Miodrag Žutić, specijalista fizikalne medicine i rehabilitacije, završio je Medicinski fakultet u Novom Sadu. Ima subspecijalizaciju iz reumatologije i akupunkture. Već više od 30 godina bavi se akupunkturom i u toj oblasti je postao vrhunski stručnjak. Radio je u Zavodu za reumatizam Jodna banja 25 godina kao fizijatar i više godina u Libiji i Rehabilitacionom centru-banji Vrdnik.

Zakazivanje pregleda

Dr Miodrag Žutić

FizijatarMolimo Vas sačekajte Slanje mejla ...

Ordinacija za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju Rheumo Medical

Cara Dušana 64
Novi Sad

Telefoni:


Važno:
Ukoliko je Vaš zatev stigao u toku radnog vremena, naša medicinska sestra će Vas pozvati i ugovoriti datum i termin pregleda.

Pošaljite E-mail

Pitanje za doktore

Molimo Vas sačekajte Slanje mejla ...

Ordinacija za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju Rheumo Medical

Cara Dušana 64
Novi Sad

Telefoni:


Važno:
Ukoliko je Vaš zatev stigao u toku radnog vremena, naša medicinska sestra će Vas pozvati i ugovoriti datum i termin pregleda.

Prof. dr Miodrag Žutić, fizijatar, u okviru Ordinacije za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju Rheumo Medical obezbediće Vam ugodan život bez bolova. Uz podršku koju mu pružaju fizijatri Bogdanka Radulović i Nikola Radulović, možete biti uvereni da će sve pružene usluge biti na najvišem nivou. Prelomi, iščaćenja mišića, bolovi u zglobovima, vratu, išijas, hematomi, okoštavanje kukova, reumatski bolovi i drugi problemi nestaće uz primenu savremenih aparata i bogatog znanja koje ima prof. dr Miodrag Žutić.

Zakažite pregled

Preporuka strane: