Lasersko skidanje dioptrije po najnovijim metodama

Lasersko skidanje dioptrije po najnovijim metodama, obavlja se u očnoj bolnici Vidar-Orasis Swis, u Novom Sadu, u koju po bolji vid dolaze i Švajcarci. Ovo je četvrti centar u svetu u kojem se skidanje dioptrije laserom kod optičkih mana oka, izvodi po najsavremenijim metodama.

Inovacija je da se lasersko uklanjanje dioptrije sada bezbedno obavlja i kod većih dioptrijskih grešaka, bilo da je u pitanju kratkovidostdalekovidost ili astigmatizam. Pomoću dva vrhunska lasera poslednje generacije, kao rezultat se postiže najbolji mogući vid, uz maksimalnu bezbednost za pacijente. Može se reći da se ovakvo lasersko otklanjanje dioptrije obavlja skoro 100% bez komplikacija i povratka dioptrije.

Skidanje dioptrije kod staračke dalekovidosti

Sve one koji imaju staračku dalekovidost, obradovaće novost da se u ovoj bolnici koriguje i vid na blizinu. To je moguće usavršenom Supracor Lasik metodom, kojom se kod dalekovidih osoba, na oba oka obavlja lasersko skidanje dioptrije, nakon čega se u potpunosti oslobađaju naočara, i na daljinu i na blizinu.

Presbiopija, tzv. staračka dalekovidost, pojavljuje se već posle 40. godine. Lečenje staračke dalekovidosti ovim putem dovodi do najboljih mogućih rezultata.

Laserska korekcija dioptrije jedini je metod koji Vam može omogućiti potpuno smanjenje dioptrije i vratiti Vam užitak dobrog vida, a bez korišćenja očnih pomagala. Kada se odlučite za laserske operacije oka, važno je da odaberete siguran, inovativan metod i potvrđene stručnjake.

Možete imati poverenje u  lasersko skidanje dioptrije očne bolnice Vidar-Orasis Swis.