Marko Igrutinović Strukovni Fizioterapeut – Ambulanta za fizikalnu medicinu Active Life Physical

Marko Igrutinović Strukovni Fizioterapeut – Ambulanta za fizikalnu medicinu Active Life Physical

Ambulanta za fizikalnu medicinu Active Life Physical
Njegoševa 73/1, Vračar
Beograd
Telefoni i E-mail:
Pitanje za doktore: Pošaljite E-MAIL
Marko Igrutinović Strukovni fizioterapeut
Marko Igrutinović Strukovni Fizioterapeut

Medicinske usluge

Biografija doktora

Active Life Physical-Beograd

Zakažite pregled

Medicinske usluge

Ortopedski pregled - Cena: 4000 din.
Ortopedija je medicinska oblast koja leči i sprečava bolesti sistema za kretanje (kičme, zglobova, mišića i kostiju) kod svih uzrasta. Celokupan ortopedski pregled omogućava tačnu dijagnostiku različitih oboljenja, deformiteta ili povreda kao i preventivnu analizu u cilju očuvanja zdravlja.

Fizijatrijski pregled - Cena: 3000 din.
Pregled fizijatra podrazumeva detaljan pregled kičme, zglobova i ekstremiteta, refleksne aktivnosti, mišićne snage i senzibiliteta, a ukoliko je potrebno rade se i druga dijagnostička ispitivanja. Na osnovu dobijenih rezultata fizijatar pravi individualan program lečenja koji odgovara pacijentovom zdravstvenom stanju.

Nutricionistički pregled - Cena: 2000 din.
Nutricionista pomaže u otklanjanjanju poremećaja u težini, sprovodi izradu individualnih dijeta koje odgovaraju pojedincu u zavisnosti od zdravstvenog stanja i eventualnoj intoleranciji na pojedine namirnice.

Odredjivanje funkcionalnog statusa - Cena: 2000 din.
Određivanje funkcionalnog statusa, odnosno fizioterapeutska dijagnoza je ključni korak ka ozdravljenju. Kako bi se utvrdio najučinkovitiji proces rehabilitacije potrebno je uraditi detaljan fizioterapeutski pregled i anamnezu kako bi se postavila tačna dijagnoza i utvrdila priroda bolesti.

Terapeutska masaža (celo telo) - Cena: 2500 din.
Predstavlja spoj nekoliko različitih manuelnih tehnika masaže, dodatno obogaćena mešavinom esencijalnih ulja koja redukuju bol i uspešno otklanjaju nakupljenu napetost. Pospešuje se mikrocirkulacija i opuštanje mišića, otklanja se stres i deluje na opuštanje svih napetosti u telu.

Terapeutska masaža (parcijalna) - Cena: 2000 din.
Parcijalna masaža odnosi se na tretiranje određenog dela tela (ruku, nogu, leđa ili glave), u cilju da se masirani deo dodatno opusti, a samim tim omogući skladno funkcionisanje kompletnog organizma.

Sportska masaža - Cena: 2000 din.
Pomoću sportske masaže ubrzava se oporavak organizma nakon treninga, ali može se koristiti i pre vežbanja za zagrevanje i istezanje mišićnog tkiva.

Relaks masaža (celo telo) - Cena: 2000 din.
Ima pozitivan efekat na prevenciju stresa i premora, relaksaciju mišića, poboljšava cirkulaciju, podiže raspoloženje poboljšava koncetraciju, ubrzava metabolizam i pomaže detoksikaciju i izbacivanje nagomilane tečnosti iz organizma.

Relaks masaža (parcijalna) - Cena: 1500 din.
Akcenat se stavlja na određeni deo tela radi opuštanja, poboljšanja opšteg zdravstvenog stanja i uklanjanja napetosti.

Antistres masaža leđa i vrata - Cena: 1500 din.
Višečasovno sedenje na radnom mestu dovodi do zamaranja leđne i vratne muskulature i lošeg držanja tela. Masažom se pospešuje cirkulacija, rasterećuje mišićno tkivo i poboljšava opšte raspoloženje.

Šijacu glave - Cena: 1000 din.
Ima pozitivne efekte kod slabe koncentracije, hroničnih glavobolja i stresa, ali pomaže i kod mamurluka, pospanosti i nervoze.

Masaža stopala - Cena: 800 din.
Opušta, osvežava organizam i daje osećaj lakoće nogu. Stimulacijom određenih tačaka na stopalima mogu se otkloniti različite tegobe, odnosno napetosti koje sprečavaju normalno funkcionisanje organizma.

Anticelulit masaža i UZ terapija - Cena: 1500 din.
Anticelulit masaža je prirodan tretman koji vam pomaže da se oslobodite celulita. Glavni uzrok razvoja celulita je poremećaj mikrocirkulacije potkožnog tkiva. Oštećenje vezivnog tkiva ćelija sitnih krvnih sudova izaziva njihovu povećanu propustljivost i prolazak tečnosti u međućelijski prostor, zbog čega potrebne hranljive materije ne dolaze u ćeliju, a štetne se nagomilavaju. U kombinaciji sa ultravučnom terapijom ova masaža ne samo da otklanja celulit već poboljšava cirkulaciju i zateže kožu.

Fizikalni paket - Cena: 1500 din.
Fizikalna terapija predstavlja primenu različitih oblika fizičke energije (svetlosne, toplotne, električne, magnetne, mehaničke i dr.) u cilju prevencije, lečenja i funkcionalnog osposobljavanja obolelih i povređenih.

Fizikalni paket i vežbe - Cena: 1500 din.
Fizikalna terapija u kombinaciji sa odgovarajućim vežbama pomoći će Vam da poboljšate svoje zdravstveno stanje, povećate kondiciju i oslobodite se bola.

Fizikalnipaket, masaža i vežbe - Cena: 3000 din.
Ovaj celokupan paket pomoći će Vam da se oslobodite stresa, uklonite bol i opustite celo telo.

Individualne vežbe - Cena: 1500 din.
U zavisnosti od Vašeg zdravstvenog stanja i fizičke spremnosti izrađuju se individualne vežbe koje u potpunosti odgovaraju Vašim potrebama.

Kineziterapija - Cena: 2000 din.
Kineziterapija ili terapija pokretom je oblast fizikalne medicine. Ove vežbe direktno utiču na mišiće i zglobove, ali i na organizam u celini.

Kiropraktika - Cena: 2000 din.
Kiropraktika prestavlja ručno korigovanje položaja zglobova. Zadatak kiropraktičara je da uoči blok, da ga manipulativnom tehnikom otkloni, a samim tim otklanja i energetski blok na određenom nivou, te nakon tretmana organizam može da otpočne prirodni proces samoizlečenja.

Patronaža - Cena: 3000 din.
Za sve koji zbog prirode bolesti nisu u mogućnosti da dođu u ambulantu, na raspolaganju je patronažni stručni tim koji tretmane obavlja u kućnim uslovima uz visoko kvalitetnu mobilnu opremu i ljubazno osoblje.

Kavitacija - Cena: 1500 din.
Takozvana liposukcija bez noža, kavitacija je nehirurški i neinvazivni postupak kojim se razgrađuje sadržaj masnih ćelija na stomaku, bedrima, bokovima ili nadlakticama.

Kavitacija i limfna drenaža - Cena: 2500 din.
Za što bolje performanse savetuje se i limfna drenaža, odnosno presoterapija neposredno pre ili posle tretmana kavitacije, jer se time oslobađaju limfni putevi i uklanjaju štetne materije iz međućelijskih prostora.

Kavitacija, limfna drenaža i vežbe - Cena: 3000 din.
U kombinaciji sa odgovarajućim vežbama postiže se dugoročan pozitivan rezultat tretmana kavitacije i limfne drenaže.

Radiotalasni lifting lica i vrata - Cena: 3000 din.
Preporučuje se osobama koje žele da postignu efekat liftinga bez hirurške intervencije. Preko regije koja se tretira nanosi se gel, zatim se prelazi kupolastim elektrodama koje isporučuju toplotu u dubinu kože, tako da se površina kože ne zagreva. Postupak je jednostavan, potpuno bezbedan, bezbolan i ne zahteva nijednu formu anestezije.

Radiotalasni lifting lica - Cena: 2000 din.
Može se koristiti preventivno, od 25-te godine života, radi sprečavanja preranog starenja, dok starijim osobama služi za uklanjanje već vidljivih bora i zatezanje opuštene kože. Na čelu i oko očiju sitnije bore nestaju, a duboke postaju značajno pliće, nazolabijalne brazde se smanjuju i koža zateže. 

Radiotalasni lifting dekoltea - Cena: 1500 din.
Za održavanje mladolikog izgleda presudno je prisustvo kolagena i elastina u koži. Već od 25-te godine značajno se smanjuje njihovo stvaranje, koža počinje da se opušta i stvaraju se prve bore. Radiotalasi toplotnim efektom izazivaju sintezu novog kolagena i elastina, a ispravljene spirale već prisutnog kolagena kontrahuju, što dovodi do momentalnog zatezanja kože.

Radiotalasni lifting tela - Cena: 2500 din.
Tretman je bezbolan i prijatan, efekat liftinga se vidi odmah nakon prvog tretmana.

Biografija doktora: Marko Igrutinović Strukovni fizioterapeut

Marko Igrutinović Strukovni Fizioterapeut

Marko Igrutinović strukovni fizioterapeut, 2003. godine završava Srednju medicinsku školu u Beogradu. Visoku sportsku i zdravstvenu školu završio je u Beogradu 2010. godine.
Radno iskustvo sticao je u domovima zdravlja Stari grad i dr Milutin Ivković.

Od 2013. do 2015. godine bio je fizioterapeut omladinskog pogona kluba Crvena Zvezda. Od 2012. do 2015. godine je aktivan član medicinskog tima klubova Palilulac, Mladi Obilić, Trudbenik i Dorćol.

Od 2016. godine je stalno zaposlen u Ambulanti za rehabilitaciju Active Life Physical.

Zakazivanje pregleda

Marko Igrutinović

Strukovni fizioterapeutMolimo Vas sačekajte Slanje mejla ...

Ambulanta za fizikalnu medicinu Active Life Physical

Njegoševa 73/1, Vračar
Beograd

Telefoni:


Važno:
Ukoliko je Vaš zatev stigao u toku radnog vremena, naša medicinska sestra će Vas pozvati i ugovoriti datum i termin pregleda.

Pošaljite E-mail

Pitanje za doktore

Molimo Vas sačekajte Slanje mejla ...

Ambulanta za fizikalnu medicinu Active Life Physical

Njegoševa 73/1, Vračar
Beograd

Telefoni:


Važno:
Ukoliko je Vaš zatev stigao u toku radnog vremena, naša medicinska sestra će Vas pozvati i ugovoriti datum i termin pregleda.

Marko Igrutinović fizioterapeut je stalno zaposlen u Ambulanti za rehabilitaciju Active Life Physical u Beogradu. Njegove usluge su fizikalna terapija, kineziterapijske vežbe, terapeutska masaža, kiropraktika, kavitacija, radiotalasni lifting lica, izrada individualnih dijeta i saveti nutricioniste itd.

Ambulanta za fizikalnu medicinu Active Life Physical
Njegoševa 73/1, Vračar
Beograd
Telefoni i E-mail:
Pitanje za doktore: Pošaljite E-MAIL

Zakažite pregled

Preporuka strane: ,