Nataša Burka Viši estetičar kozmetičar – Kozmetički salon Sensi Skin

Nataša Burka Viši estetičar kozmetičar – Kozmetički salon Sensi Skin

Kozmetički salon Sensi Skin
Vojvode Bojovića 5A
Novi Sad
Telefoni i E-mail:
Pitanje za doktore: Pošaljite E-MAIL
Nataša Burka Viši estetičar kozmetičar
Nataša Burka, estetičar kozmetičar Novi Sad

Medicinske usluge

Biografija doktora

Kozmetički salon Sensi Skin, Novi Sad

Zakažite pregled

Medicinske usluge

Klasični tretman lica - cena 2.400 din.
Klasični tretman lica podrazumeva hemijsko čišćenje lica, piling, dubinsko čišćenje pora (komedoekspresija), masku za lice prema tipu i stanju kože, tretman biostimulativnim laserom.
Uz svaki klasični tretman lica ide obavlja se i korekcija obrva.

Specijalni tretman lica - cena 3.000 din.
Tretmani u kojima se koristi široka paleta preparata, aparati i masaže, poput tretmana regeneracije, hidratacije, ishrane, oksigenacije, anti-age-a,… Svaki tretman je različit, ne postoji šablon za rad. Mogućnost kombinacije različitih preparata u jednom tretmanu.

Fitopiling - cena 1.500 din.
Piling lica koji ne sadrži abrazivne materijale i cerealije. Pogodan za osetljivu kožu lica.

Polutretman lica - cena 1.200 din.
Za sve koji nemaju vremena, a žele brzu regeneraciju, hidrataciju i ''flash'' efekat, u ponudi je polutretman lica, u trajanju od 35 minuta. Ovaj kozmetički tretman lica sastoji se iz hemijskog čišćenja lica, pilinga, maske i završne kreme, sa kratkom masažom.

Hidratacija lica - cena 3.000 din.
Tretman lica kojim se koža hidrira i vraća joj se elastičnost i sjaj.

Laseroterapije - cena 600 din.
Terapije kože lica različitim vrstama lasera.

Mezoterapija bez igle - cena 3.800 din
Mezoterapija bez igle se obavlja tako što se aparatom unose aktivni kokteli poznatih španskih brendova Dermaclare, Skin tech, Institute bcn…

Dermapen - cena 4.500 din.
Dermapen tretman je usavršen tretman dermarolera, koji je za klijenta mnogo komforniji.

Dermaroler - cena 3.000 din. (prvi put) + tretman mezoterapije
Dermaroler je kolageno - indukciona terapija, tretman uz pomoć mikroigala, koji služi za stimulaciju proizvodnje novih ćelija. Savršen je za regeneraciju, revitalizaciju, anti-age, osveženje, zatezanje kože lica… Efekat se postiže na dva načina: fizičkom stimulacijom iglicama i farmakološkim dejstvom koktela koji se ubacuje.

Tretman očne zone - cena 1.500 din.
Tretmani osetljive zone oko očiju mogu biti terapijski ili individualni. Očna zona je najosetljiviji deo lica i stoga zahteva posebnu negu u vidu specijalnih seruma unetih na različite načine (aparaturno ili manuelno), peel-off maske i završnog seruma. Rezultati nakon tretmana su vidljivi odmah, ublaženi su otok, tamni kolutovi i sitne borice.

Radiotalasni lifting lica - cena 2.500 din.
Radiotalasni lifting lica je bezbolan, neinvazivni anti-age tretman. Poznatiji je i pod nazivom nehiruški lifting lica. Zasnovan je na dejstvu toplote i zagrevanja potkožnog tkiva, čime se stimuliše produkcija kolagenih vlakana i poboljšava opšte stanje kože. Nakon tretmana, koža dobija zategnutiji, svežiji, odmorniji izgled. Ubrzavaju se metabolički procesi u koži, što rezultira boljem stanju kože. Rezultati su vidljivi odmah nakon prvog tretmana.

Radiotalasni lifting lica i vrata - cena 3.500 din.

Dermoabrazija
Mikrodermoabrazija služi za nežni piling i eliminisanje mrtvih ćelija sa površinskog sloja kože. Poboljšava elastičnost kože, smanjuje male bore i popravlja male ožiljke, zateže proširene pore, popravlja opuštenu kožu. Obnavlja razne vrste ožiljaka, omekšava grubu kožu, umanjuje intenzitet pega i nejednake obojenosti kože.

Ultrazvučno čišćenje lica
Ultrazvučnim čišćenjem kože lica postiže se profesionalni piling lica i dubinsko čišćenje. Posebna metalna ploča ultrazvučnog aparata emituje niske frekvencije ultrazvuka, koji omogućava omekšavanje i uklanjanje mitesera i blagi piling, smanjuje hiperpigmentaciju i poboljšava izgled kože.

Detaljna analize kože aparatom i pregled sa savetima za negu
Lampa za dijagnostiku stanja kože otkriva razne kožne bolesti, poput masnih područja na licu, mitesera, pigmentacija, tamnih mrlja, dehidrirane kože, akni itd.

Korekcija obrva - cena 200 din.
Korekcija obrva podrazumeva korigovanje gustine i oblika obrva, prema tipu lica i želji klijenta.

Pedikir
Pedikir može biti estetski i medicinski. Estetski pedikir je tretman za stopala koji svi obožavaju, relaksira, esteteski čini Vaša stopala lepšim i neguje Vašu kožu stopala. Medicinski pedikir rešava probleme na stopalima, kao što su urasli nokti, gljivična oboljenja i sl. Svi tretmani za negu nogu rade se preparatima nemačkog medicinskog Brenda Laufwunder.

Manikir - cena 400 din.
Manikir obuhvata osnovnu negu ruku, negu zanoktica, oblikovanje noktiju i lakiranje.

Spa manikir - cena 800 din.
Spa manikir je produžena i složena nega ruku, a ujedno i relax tretman. Relaksiraće Vaše ruke i Vas, nahraniti kožu ruku i etetski ulepšati stanje kože ruku i noktiju. Ovaj tretman podrazumeva eteričnu kupku, piling, parafinsko pakovanje i masažu završnom kremom.

Anticelulit tretman
Anticelulit tretman je serija tretmana kojima za umanjenje ili uklanjanje celulita. Tretman je izuzetno kompleksan i sadrži kombinaciju aparata i manuelnih tehnika masaže, pakovanja i sve to sa izuzetnim preparatima. Sprovodi se uz saradnju sa nutricionistom.

Anticelulit tretman - paket od 10 tretmana

Biografija doktora: Nataša Burka Viši estetičar kozmetičar

Nataša Burka, estetičar kozmetičar Novi Sad

Nataša Burka, viši estetičar kozmetičar, iza sebe ima 13 godina radnog iskustva u svetu profesionalne kozmetike. Radi kao nastavnik praktične nastave na smeru kozmetički tehničar, u Medicinskoj školi u Novom Sadu. Pored toga, osnivač je i vlasnik Sensi Skin studia za negu lepote. Ima veliku potrebu za stalnim i kontinuiranim usavršavanjem, kako bi svojim klijentima mogla da ponudi najnovije tretmane, a učenicima što više znanja iz oblasti kozmetike.

Nataša Burka je član profesionalnog udruženja i za njih piše tekstove u profesionalnom časopisu namenjenom kozmetičarima. Poseduje brojne sertiifikate iz oblasti profesionalne kozmetike.

Redovno prati inovacije na svetskim sajmovima i novine u svetu kozmetike. Takođe, u svom salonu vrši i edukacije iz oblasti kozmetike, namenjene zdravstvenim radnicima.

Zakazivanje pregleda

Nataša Burka

Viši estetičar kozmetičarMolimo Vas sačekajte Slanje mejla ...

Kozmetički salon Sensi Skin

Vojvode Bojovića 5A
Novi Sad

Telefoni:


Važno:
Ukoliko je Vaš zatev stigao u toku radnog vremena, naša medicinska sestra će Vas pozvati i ugovoriti datum i termin pregleda.

Pošaljite E-mail

Pitanje za doktore

Molimo Vas sačekajte Slanje mejla ...

Kozmetički salon Sensi Skin

Vojvode Bojovića 5A
Novi Sad

Telefoni:


Važno:
Ukoliko je Vaš zatev stigao u toku radnog vremena, naša medicinska sestra će Vas pozvati i ugovoriti datum i termin pregleda.

Nataša Burka, viši estetičar kozmetičar, vlasnica je kozmetičkog salona Sensi Skin, u Novom Sadu. Radi i kao nastavnik praktične nastave u Medicinskoj školi. U svom salonu obavlja usluge kao što su tretman lica, laseroterapije, mezoterapija bez igle, dermapen, dermaroler, tretman očne zone, hemijski piling, radiotalasni lifting lica i tela, dermoabrazija, ultrazvučno čišćenje lica itd.

Kozmetički salon Sensi Skin
Vojvode Bojovića 5A
Novi Sad
Telefoni i E-mail:
Pitanje za doktore: Pošaljite E-MAIL

Zakažite pregled

Preporuka strane: