Nega lica i tela – Sensi Skin Studio za negu lepote

Nega lica i tela – Sensi Skin Studio za negu lepote

Zakazivanje pregledaMolimo Vas sačekajte Slanje mejla ...

Kozmetički salon Sensi Skin

Vojvode Bojovića 5A
Novi Sad

Telefoni:


Važno:
Ukoliko je Vaš zatev stigao u toku radnog vremena, naša medicinska sestra će Vas pozvati i ugovoriti datum i termin pregleda.

Pošaljite E-mail

Pitanje za doktore

Molimo Vas sačekajte Slanje mejla ...

Kozmetički salon Sensi Skin

Vojvode Bojovića 5A
Novi Sad

Telefoni:


Važno:
Ukoliko je Vaš zatev stigao u toku radnog vremena, naša medicinska sestra će Vas pozvati i ugovoriti datum i termin pregleda.

Koža lica svakodnevno je izložena različitim spoljnim uticajima. Sunce, vetar, kiša, sneg, genetika i način ishrane mogu izazvati promene na njoj ili ubrzati starenje kože.

Pravilna nega lica je izuzetno važna, jer je to jedini način da sačuvamo i usporimo starenje i održimo kožu lica zategnutom, jedrom i lepom. Kako bi nega lica bila prilagođena tipu kože i godinama starosti, važno je znati kakvu kožu imate da bi ste je mogli adekvatno negovati.

Podarite svom licu novi sjaj, saznajte koji tip kože imate i kako da je negujete. Zakazivanje i savete možete dobiti na kontakt telefon Sensi Skin studio na negu lepote lica i tela Novi Sad.

Kozmetički salon Sensi Skin
Vojvode Bojovića 5A
Novi Sad

Telefoni i E-mail:
Pitanje za doktore: Pošaljite E-MAIL

Zakažite pregled

Higijenski klasični tretman

Klasičan, higijenski tretman lica predstavlja osnovni tretman nege lica.Ovaj tretman preporučuje se jednom mesečno a poželjno ga je započeti još u pubertu. Tretman se započinje skidanjem šminke, umivanjem lica mlekom i tonikom, pregledom kože i uzimanjem anamneze.

Biološki specijalni tretman

Biološki tretman lica, podrazumeva upotrebu bioloških koncentrata, specijalno formulisanih za tretiranje različitih problema svih tipova kože. Biološki tretmani u kojima se koristi široka paleta preparata, aparati i masaže će Vas relaksirati maksimalno a vaša koža će dobiti sve ono što joj u tom trenutku nedostaje.

Kolageno – indukciona terapija

Kolageno indukciona terapija je tretman uz pomoć mikroigala. Ova terapija je jedna od najboljih i najefikasnijih antiage tretmana. Ovom terapijom mogu se tretirati sve regije lica i tela. Savršen tretman za ožiljke, regeneraciju, revitalizaciju, anti-age, osveženje, zatezanje.

Na dva načina se postiže efekat:

  • Fizičkom stimulacijom
  • Farmakološkim dejstvom koktela koji se ubacuje.

Mikrodermoabrazija

Specijalni abrazivni tretmani, koji su namenjeni otklanjanju površinskog sloja kože u cilju regeneracije, revitalizacije, anti-age-a ili uklanjanja ožiljaka.

Radiotalasni lifting

Poznat pod nazivom nehirurški lifting, jer je bezbolan, neinvazivni anti-age tretman. Zasnovan je na dejstvu toplote i zagrevanja potkožnog tkiva, na takav način stimuliše se produkcija kolagenih vlakana i poboljšava opšte stanje kože. Nakon radiotalasnog liftinga koža dobija zategnutiji, svežiji i odmorniji izgled.

Ultrazvučno čišćenje lica

Tretman koji se izvodi ultrazvučnom špatulom – aparatom koji svojim ultrazvučnim vibracijama, izbacuje sve nečistoće iz kože, mitisere bez neprijatnog ceđenja. Špatula u isto vreme uklanja površinski sloj izumrlih ćelija i otkriva novu pođmlađenu kožu lica. Tretman se preporučuje svim starosnim kategorijama i svim tipovima kože, posebno osetljivoj.

Oxy Beauty tretman

Oxy Beauty tretman jedan je od popularnijih tretmana u svetu poznatih. Tretman se izvodi ubacivanjem aktivnih supstanci čistim kiseonikom pod pritiskom a izvodi se u nekoliko faza. Dotok čistog kiseonika u kožu pospešuje ishranu ćelija i ubrzava metaboličke procese u koži. Nakon tretmana rezultati su vidljivi odmah.

Tretman se preporučuje kod pušača, osoba koje provode većinu vremena u zatvorenim prostorijama osobe koje imaju malo sna, ali i osobama koje žele da zablistaju neposredno pre važnog događaja.

Mela White

Mela White tretman može se primenjivati na licu ali i na drugim delovima tela. Tretman je namenjen za uklajanje fleka na licu i  radi se organskim biljnim pilingom – Green Peel.

Tretman počinje pilingom u tačno određenoj koncentraciji mešavine biljaka a nastavlja se aparaturnim ubacivanjem seruma koji ima za cilj izbeljivanje hiperpigmentacije. U daljem toku tretmana koriste se maske i kreme koje takođe izbeljuju.

Detox tretman

Detox tretman namenjen je svim tipovima kože posebno masnoj koži. Cilj tretmana je dubinsko čišćenje kože uz unos antioksidanata kao aktivnih supstanci.