Optike Ruma – Optika Džinić

Optike Ruma – Optika Džinić

Optika Džinić, Ruma

Optika Džinić – Ruma
Adresa: Orlovićeva 109, 22400 Ruma
Telefon: 022.475.604
Sajt: http://www.dzinic.rs/

Prvi privatni očni centar u Vojvodini otvoren je u Novom Sadu 1989. godine osnivač i vlasnik Prof. dr Miroslav Džinić optičarsku tradiciju dugu više od dvadest godina prenosi na novo otvorenu Očnu kuću Džinić u Rumi a u okviru nje nalazi se Optika Džinić.

Optika Džinić u Rumi pored velikog izbora dioptrijskih i sunčanih naočara svetski poznatih proizvođača, svojim korisnicima pre odabira odgovarajućih dioptrijskih naočara za vid nudi pregled oka i očnog vida kao i određivanje dioptrije. Od stručnog i ljubaznog osoblja možete dobiti savete i preporuke kako odabrati odgovarajući okvir i dioptrijsko staklo. Dobrim i pravilnim izborom dioptrijskih naočara sačuvaćete zdravlje vaših očiju.

U ponudi su i veoma kvalitetna dioptrijska sočiva i sočiva u boji, a vrši se ugradnja i prodaja monofokalnih i multifokalnih sočiva poznatog proizvođača marke HOYA. Kupcima ovakvih sočiva u zavisnosti od vrste slojeva daje se garancija na dve i tri godine i garancija na privikavanje na multifokal (progresiv). Najsavremenijim softverom za odabir sočiva meri se položaj lica u odnosu na okvir i prepoznavanje pokreta glave, pa su i tegobe na privikavanje male.

Optika Džinić nudi veliki izbor

  • Dioptrijskih ramova za decu i odrasle
  • Dioptrijska stakla
  • Kontaktna sočiva i sočiva u boji
  • Naočare za sunce sa i bez dioptrije

Stakla koja se ugrađuju u okvire obrađuju se na najsavremenijim strugovima za obradu stakla. Ona su specijalna sa visokim stepenom zaštite od grebanja, maglenja i loma koja su preporučena od strane samog proizvođača.

SUNČANE NAOČARE

Prilikom odabira naočara potrebno je da pored kvalitetnog stakla izaberete i odgovarajući okvir koji će odgovarati Vašem obliku lica.

Za sunčane naočare veoma je važno da budu:

  • Dobra zaštita od sunca i od bljeska
  • Boja stakla koja najviše prija vašim očima
  • Udobnost i modernog stila

Prilikom kupovine naočara za sunce obratite pažnju da li imaju sertifikat koji se dobija pri kupovini gde je naznačeno da li stakla imaju zaštitu od ultraljubičastog zračenja odnosno UV 400 ili 100% zaštita.

U Optici Džinić u Rumi možete izabrati naočare svetski poznatih brendova i proizvođača.

Veliki izbor ramova i stakla za naočare, naočare za sunce, dečijih naočara za vid, kontaktna sočiva i sočiva u boji možete izabrati u Optici Džinić u Novom Sadu i Optici Džinić u Inđiji.

Optika Džinić – Ruma
Adresa: Orlovićeva 109, 22400 Ruma
Telefon: 022.475.604
Sajt: http://www.dzinic.rs/

 

Preporuka strane: