Organska kozmetika za negu lica po promo cenama – Kozmetički salon Sensi Skin

Organska kozmetika za negu lica po promo cenama – Kozmetički salon Sensi Skin

Zakazivanje pregledaMolimo Vas sačekajte Slanje mejla ...

Kozmetički salon Sensi Skin

Vojvode Bojovića 5A
Novi Sad

Telefoni:


Važno:
Ukoliko je Vaš zatev stigao u toku radnog vremena, naša medicinska sestra će Vas pozvati i ugovoriti datum i termin pregleda.

Pošaljite E-mail

Pitanje za doktore

Molimo Vas sačekajte Slanje mejla ...

Kozmetički salon Sensi Skin

Vojvode Bojovića 5A
Novi Sad

Telefoni:


Važno:
Ukoliko je Vaš zatev stigao u toku radnog vremena, naša medicinska sestra će Vas pozvati i ugovoriti datum i termin pregleda.

Sada je i u Novom Sadu dostupna vrhunska organska kozmetika za negu lica, na biljnoj bazi, bez hemijskih supstanci, konzervanasa i emulgatora. Dr Schrammek Green peel je potpuno novi dermatološki brend za tretmane lica, a proizvodi linije Herbal Beauty namenjeni su svim tipovima kože. Vašoj koži ovi organski tretmani lica pružaju revitalizaciju, smirenje i vrhunsku negu. Ovi kozmetički tretmani jedinstveni na našem tržištu mogu da se zakažu u kozmetičkom salonu Senski Skin, a u narednom periodu dostupni su po promo cenama!

Organska kozmetika Dr Schrammek Green peel

Šta sadrži Herbal Beauty tretman?

Svaki tretman lica sastoji se od nežnog čišćenja, pilinga, u skladu sa individualnim stanjem kože, kao i maskom na bazi bilja, u skladu sa ličnim tipom kože, koja se nanosi u vidu tople, nežne pene. Nsakon toga sledi opuštajuća masaža odabranim Green Peel Herbal Active koncentratima. Tretman zaokružuje umirujuća nega sa ekskluzivnim i efikasnim preparatima za ulepšavanje.

Tri prirodna, harmonizujuća tretmana lepote sa dragocenim ekstraktima iz prirode, biće blagotvorna za vašu kožu. Herbal Beauty tretmani su jedinstveno iskustvo. U isto vreme, ovi tretmani pomažu u normalizovanju narušenih funkcija kože pomoću prirode. Čisto, dragoceno, uravnoteženo i usitnjeno bilje je osnova ovog jedinstvenog recepta i sve to bez ikakvih hemijskih aditiva.

Biljna kozmetika Organska kozmetika Dr Schrammek Green peel
Bilo da je u pitanju revitalizacija, normalizacija ili umirenje, kombinovani biljni ekstrakti su uravnoteženi za individualne potrebe kože. Počastite sebe predahom od svakodnevne rutine i dozvolite ovoj posebnoj kombinaciji čistih prirodnih supstanci da ispolji svoje dejstvo na Vašoj koži i osetite kako čini da ona blista. Nosilac ovog brenda je dr. med. Christine Schrammek, dermatolog, alergolog i anti-aging ekspert.

Herbal Beauty Pure tretman – za nečistu, masnu kožu

Za nečistu, masnu kožu sklonu nepravilnostima, za čist i ujednačen izgled kože – tu je Herbal Beauty Pure tretman. Za glatku i lepu kožu, zahvaljujući svojstvima posebno odabranih biljnih supstanci da umire iritacije i smanjujee količinu sebuma.

Herbal Beauty Vital – za zahtevnu, zrelu i suvu kožu

Tretman Herbal Beauty Vital namenjen je zreloj i suvoj koži, kako bi koža, nakon regeneracije i hidratacije tretmanom koji nežno povećava cirkulaciju, postala glatka i čvrsta. Dragoceni biljni ekstrakti čine Vašu kožu blistavom.

Herbal Beauty Tretman Relax – za osetljivu, irirtiranu i kožu pod stresom

Koža je vidljivo umirena i uravnotežena nakon Herbal Beauty Relax tretmana. Koži daje novu energiju pospešujući njene prirodne odbrambene mehanizme, kao i blistav sjaj, zahvaljujući
kombinaciji vrednih biljnih supstanci.
Ukoliko vas interesuje organska kozmetika za lice na bazi bilja i želite da se raspitate za cene tretmana, da zakažete tretman po promo cenama ili biste voleli da vidite čime se još ovaj salon bavi, pogledajte prezentaciju Kozmetički salon Sensi Skin, Novi Sad. Tu ćete naći i potrebne kontakt podatke.

Kozmetički salon Sensi Skin
Vojvode Bojovića 5A
Novi Sad

Telefoni i E-mail:
Pitanje za doktore: Pošaljite E-MAIL

Zakažite pregled

Preporuka strane: