Predrag Jovičić Fizioterapeut – Ambulanta za fizikalnu medicinu ViP Physical

Predrag Jovičić Fizioterapeut – Ambulanta za fizikalnu medicinu ViP Physical

Ambulanta za fizikalnu medicinu ViP Physical
Nebojšina 24, Vračar (preko puta Male Fabrike Ukusa)
Beograd
Telefoni i E-mail:
Pitanje za doktore: Pošaljite E-MAIL
Predrag Jovičić Fizioterapeut
Predrag Jovičić fizioterapeut

Medicinske usluge

Biografija doktora

Ambulanta za fizikalnu medicinu Vip Physical Beograd

Zakažite pregled

Medicinske usluge

Funkcionalni status (FMS) - Cena: 2000 din.
Funkcionalni status (Functional Movement Screening) je baterija testova koja omogućava uvid u osnovne obrasce kretanja odnosno mobilnosti i stabilnosti kojima vežbač trenutno raspolaže. Sam test sastoji se od 7 osnovnih obrazaca kretanja: čučanj sa palicom podignutom iznad glave, prelaz preko prepreke, iskorak, ležeće podizanje opruženom nogom, rotaciona stabilnost, sklek i mobilnost ramena. Nakon odrađenog testa, pristupa se analizi stanja odnosno funkcionalnog statusa u kome se vežbač trenutno nalazi.

Fizikalna terapija - Cena: 2500 din.
Fizikalna terapija koristi se u svrhu lečenja, a koristi razne vrste fizičkih energija: toplotnu, mehaničku, kinetičku, zvučnu i energiju magnetnih polja.

Shockwave - Cena: 2500 din.
Shockwave je talas sa brzim povećanjem pritiska u veoma kratkom vremenskom roku, a zatim sa postepenim padom pritiska sa fazom malog negativnog pritiska. Talasi se usmeravaju na područja koja su izvor hroničnog bola. Šok talas (shockwave) izaziva raspad depoa kalcijuma i dovodi do bolje vaskularizacije tretiranog tkiva. Shockwave terapija može da spreči hirurške intervencije, potrebno je kratko vreme aplikacije, te su izostanci sportista i zaposlenih svedeni na minimum.

Visoko intenzivni laser (HIL) - Cena: 2500 din.
HIL terapija je brz i efikasan tretman bez neželjenih efekata, vrlo precizan na bolnom mestu. Terapijski postupak je bez bola i izuzetno brz. Aplikacija traje do 10 do 15 min. Koristi se kod upala i povreda tetiva, distorzija zglobova, upala pokosnica, artritisa i artroze zglobava, cervikalnog sindroma, spondiloze i lumbaga, bola u ramenu, skakačkog kolena, plantarnog fascitisa, petnog trna, mialgia, povreda mišića itd.

Kineziterapijske vežbe (kineziterapija) - Cena: 2500 din.
Kineziterapija neposredno uklanja negativne posledice povreda, funkcionalna oštećenja i razvija kompenzatorne kapacitete. Nezamenjiv je i osnovni metod funkcionalnog lečenja, osposobljavanja i rehabilitacije. Opšte dejstvo pokreta i vežbi izraženo je povećanom brzinom i prilivom cirkulišuće krvi iz krvnih depoa u organizmu, najpre i najviše u tkivima koja se pokreću, a onda i u svim tkivima lokomotornog sistema.

Kineziotejping - Cena: 800 din.
Tokom kineziotejpinga, postavlja se elastična lepljiva traka na kožu u cilju postizanja blagotvornih efekata u mišićno-skeletnom sistemu i unutrašnjim organima. Kožna stimulacija ne izaziva samo lokalni terapeutski efekat, već se manifestuje i na dublje partije skeletno-mišićnog sistema. Mišići, osim što određuju telesne pokrete, kontrolišu vaskularnu i limfnu cirkulaciju, telesnu temperaturu, tako da promene u mišićnim funkcijama uzrokuju različitu simptomatologiju.

Fizikalna terapija + kineziterapijske vežbe - Cena: 3700 din.
Kombinacija fizikalne terapije i kinezioterapije daje izuzetne efekte.

Terapeutska masaža (parcijalna) - Cena: 1500 din.
Terapeutska masaža se koristi kod određenih medicinskih simptoma kao što su hipertonus, spondiloza, lumboišialgija. Koriste se ulja koja u sebi sadrže ekstrakte limuna, narandže, bergamota, ruzmarina , lavande, bibera, eukaliptusa i sličnih koji deluju na krvotok i opuštanje muskulature.

Sportska masaža (parcijalna) - Cena: 1500 din.
Sportska masaža predstavlja preventivnu vrstu masaže, koja se primenjuje na pripremama za takmičenje. Smanjuje mogućnost povreda, poveća fleksibilnost i poboljšava koncentraciju. Sportska masaža u ambulanti ViP Physical se obavlja sa kozmetikom marke Medisport, prisutne u velikom broju zdravstvenih i rehabilitacionih ustanova širom sveta, kao i u najpoznatijim sportskim klubovima i nacionalnim selekcijama.

Relaks masaža (parcijalna) - Cena: 1200 din.
Uz maksimalnu koncentraciju i virtuoznost fizioterapeuta, tokom relaks masaže klijent se opušta psihički i fizički. Parcijalna masaža obuhvata određeni deo tela.

Relaks masaža (kompletna) - Cena: 2500 din.
Uz maksimalnu koncentraciju i virtuoznost fizioterapeuta, klijent se opušta psihički i fizički. Kompletna masaža obuhvata masažu celog tela.

Bandaža - Cena: 400 din.
Terapijske bandaže, namenjene lokomotornom sistemu služe ne samo za prevenciju ili zbrinjavanje povreda kod sportista i rekreativaca već i za zbrinjavanje degenerativnih promena i bržu rehabilitaciju nakon operativnih zahvata.

Individualni trening - Cena: 3500 din.
Nakon dijagnostikovanja i analize trenutnog stanja vežbača, sledi planiranje i programiranje kvalitetnog treninga ili rehabilitacije, od strane trenera i fizioterapeuta.

12 treninga /mesec dana - Cena: 32000 din.

24 treninga /mesec dana - Cena: 52000 din.

Konsultacije - specijalistički pregled - Cena: 3000 din.
Prema potrebi, obavljaju se specijalistički pregledi iz različitih oblasti.

Biografija doktora: Predrag Jovičić Fizioterapeut

Predrag Jovičić fizioterapeut

Predrag Jovičić, fizioterapeut, srednju školu za fizioterapeuta završio je 2005. godine. Tada počinje da radi u fudbalskom klubu Čukarički, a ubrzo zatim počinje sa praksom kod Slobodana Brankovića (fizioterapeut fudbalske reprezentacije), gde stiče ogromna znanja kao fizioterapeut.

Godine 2006. počinje rad na akademiji Profeks, kod profesora Ilića, gde postaje terapeut Nenada Zimonjića. 2007. godine dobio je poziv u Rukometni savez Srbije i postaje terapeut svih selekcija. Član medicinskog tima Olimpijskog komiteta Srbije postaje 2009. godine. Usledio je poziv stonoteniserske reprezentacije, 2011. godine, a 2013. godine postaje fizioterapeut tekvondo reprezentacije.

Vip Phisical ambulatu je osnovao 2011. godine, gde je okupio tim stručnjaka oko sebe, kako bi pružio što kvalitetniju uslugu klijentima.

 

Zakazivanje pregleda

Predrag Jovičić

FizioterapeutMolimo Vas sačekajte Slanje mejla ...

Ambulanta za fizikalnu medicinu ViP Physical

Nebojšina 24, Vračar (preko puta Male Fabrike Ukusa)
Beograd

Telefoni:


Važno:
Ukoliko je Vaš zatev stigao u toku radnog vremena, naša medicinska sestra će Vas pozvati i ugovoriti datum i termin pregleda.

Pošaljite E-mail

Pitanje za doktore

Molimo Vas sačekajte Slanje mejla ...

Ambulanta za fizikalnu medicinu ViP Physical

Nebojšina 24, Vračar (preko puta Male Fabrike Ukusa)
Beograd

Telefoni:


Važno:
Ukoliko je Vaš zatev stigao u toku radnog vremena, naša medicinska sestra će Vas pozvati i ugovoriti datum i termin pregleda.

Predrag Jovičić, fizioterapeut, vlasnik je ambulante za fizikalnu medicinu ViP Physical, u Beogradu. Njegove usluge su fizikalna terapija, funkcionalni status, shock wave terapija, kineziterapijske vežbe, kineziotejping, terapeutska masaža, sportska masaža, individualni trening itd.

Ambulanta za fizikalnu medicinu ViP Physical
Nebojšina 24, Vračar (preko puta Male Fabrike Ukusa)
Beograd
Telefoni i E-mail:
Pitanje za doktore: Pošaljite E-MAIL

Zakažite pregled

Preporuka strane: