Prof. dr sc. med. Dušan Božić Nefrolog Imunolog – Poliklinika dr Brana Kovačević

Prof. dr sc. med. Dušan Božić Nefrolog Imunolog – Poliklinika dr Brana Kovačević

Poliklinika Dr Brana Kovačević
Mičurinova 28
Novi Sad
Telefoni i E-mail:
Pitanje za doktore: Pošaljite E-MAIL
Prof. dr sc. med. Dušan Božić Nefrolog Imunolog
Dr Dušan Božić, nefrolog, imunolog Novi Sad

Medicinske usluge

Biografija doktora

Poliklinika Dr Brana Kovačević Novi Sad

Medicinske usluge

Specijalistički pregled nefrologa, Cena: 3500,00 dinara.
Specijalistički pregled nefrologa obuhvata detaljan pregled funkcije bubrega i mokraćnih kanala. Na osnovu ultrazvuka mogu se lako, bezbolno i u potpunosti bezbedno otkriti kamen u bubregu, znaci opstrukcije bubrežne funkcije, cistične promene na bubregu i mnoge druge bolesti bubrega i mokraćnih kanala koje uzrokuju bol pri mokrenju, često mokrenje, nesposobnost potpunog pražnjenja bešike, nevoljno mokrenje i dr. Nakon detaljne analize i precizne dijagnostike pacijentu se daje terapija za lečenje bolesti bubrega i mokraćnih kanala koja je kod njega zastupljena.

Specijalistički pregled imunologa, Cena: 3500,00 dinara.
Imunološki poremećaji i bolesti imunog sistema moraju se pravovremeno dijagnostikovati i adekvatno lečiti. Da biste znali o kojoj se tačno bolesti radi, potrebno je obaviti imunološki pregled. Postojanje imunoloških bolesti kao što su sistemski eritemski lupus, reumatoidni artritis i druge bolesti dijagnostikuju se kroz prikupljanje detaljne anamneze, pregled i obavljene analize. Na osnovu prikupljenih informacija specijalista imunolog će Vam preporučiti adekvatno terapiju za lečenje imunoloških poremećaja i bolesti imunog sistema.

Biografija doktora: Prof. dr sc. med. Dušan Božić Nefrolog Imunolog

Dr Dušan Božić, nefrolog, imunolog Novi Sad

Prof. dr sc. med. Dušan Božić rođen je 1960. godine. Diplomirao je na Medicinskom fakultetu u Novom Sadu 1985. godine, sa prosečnom ocenom 9.24. Postdiplomske studije iz oblasti Kliničke farmakologije na Medicinskom fakultetu u Novom Sadu završio je tokom 1987/89. godine. U tom periodu bio je zaposlen u Službi za hemostazu i prevenciju tromboze. Magistarski rad odbranio je 1995. godine. Izabran za asistenta na Medicinskom fakultetu Novi Sad, 1997. godine. Specijalistički ispit iz Interne medicine položio je 1994. godine, a ispit iz Nefrologije (uže specijalizacije) 1998. godine na Medicinskom fakultetu u Novom Sadu. Doktorsku disertaciju odbranio je 2007. godine na Medicinskom fakultetu u Novom Sadu. Biran u zvanje vanrednog profesora na Katedri za internu medicinu Medicinskog fakulteta u Novom Sadu 2018. godine. Načelnik je Odeljenja za nefrologiju Klinike za nefrologiju i kliničku imunologiju KC Vojvodine u Novom Sadu.

Pošaljite E-mail

Pitanje za doktore

Molimo Vas sačekajte Slanje mejla ...

Poliklinika Dr Brana Kovačević

Mičurinova 28
Novi Sad

Telefoni:


Važno:
Ukoliko je Vaš zatev stigao u toku radnog vremena, naša medicinska sestra će Vas pozvati i ugovoriti datum i termin pregleda.

Prof. dr sc. med. Dušan Božić, nefrolog, obaviće sve neophodne analize i pregledati Vas kako biste se oslobodili problema kao što su bol prilikom mokrenja, nevoljno umokravanje, nemogućnost potpunog pražnjenja bešike i drugi simptomi bolesti bubrega i mokraćnih kanala. Prijatnost, stručnost i pouzdanost glavne su odlike rada dr Dušana Božića.

Poliklinika Dr Brana Kovačević
Mičurinova 28
Novi Sad
Telefoni i E-mail:
Pitanje za doktore: Pošaljite E-MAIL

Preporuka strane: