Radiotalasni lifting – Sensi Skin studio za negu lepote

Radiotalasni lifting – Sensi Skin studio za negu lepote

Zakazivanje pregledaMolimo Vas sačekajte Slanje mejla ...

Kozmetički salon Sensi Skin

Vojvode Bojovića 5A
Novi Sad

Telefoni:


Važno:
Ukoliko je Vaš zatev stigao u toku radnog vremena, naša medicinska sestra će Vas pozvati i ugovoriti datum i termin pregleda.

Pošaljite E-mail

Pitanje za doktore

Molimo Vas sačekajte Slanje mejla ...

Kozmetički salon Sensi Skin

Vojvode Bojovića 5A
Novi Sad

Telefoni:


Važno:
Ukoliko je Vaš zatev stigao u toku radnog vremena, naša medicinska sestra će Vas pozvati i ugovoriti datum i termin pregleda.

Da li su bore na licu zaista tačan pokazatelj godina pa mnoge dame žele da ih uklone, jer lepa i zategnuta koža lica san je svake žene. Danas postoje mnoge metode za ublažavanje bora ili zatezanja kože lica među kojima je i radiotalasni lifting.

U kozmetičkom salonu Sensi Skin Studio u Novom Sadu, uz stručan pregled i savet poznatih kozmetičara, možete obaviti pregled kože lica i dobiti savet ukoliko želite da uradite radiotalasni lifting lica. Termine zakažite na kontakt telefon:

Kozmetički salon Sensi Skin
Vojvode Bojovića 5A
Novi Sad

Telefoni i E-mail:
Pitanje za doktore: Pošaljite E-MAIL

Zakažite pregled

Šta je radiotalasni lifting?

Radiotalasni lifting je potpuno neinvazivan, nehirurški lifting lica. Služi za zatezanje opuštene kože i uklanjanja bora, a postupak je jednostavan, bezbolan i potpuno bezbedan.

Kako deluju radiotalasi na kožu?

Prisustvo kolagena i elastina u koži vremenom se smanjuje te posle 25. godine, njihovo prisustvo je manje. Koža počinje da se opušta i stvaraju se prve bore. Radiotalasni lifting lica koristi energiju radio talasa za zagrevanje tkiva i stimulisanje proizvodnje kolagena u donjim slojevima kože i na taj način smanjuje pojavu finih linija i opuštene kože. Ovom tehnikom se postiže stvaranje novog kolagena i elastina.

Kako se izvodi radiotalasni lifting?

Radiotalasni lifting lica je bezbedan, bezbolan i nehirurški lifting lica. Usled emisije visokofrekventnih radiotalasa dolazi do povećanja temperature u središnjem sloju kože- dermu.Tačnije, toplota se ne prenosi na tkivo uređajem nego se praktično proizvodi pod kožom odnosno tkivo se zagreva na visoku temperaturu bez površinskih opekotina. Kako su u dermu prisutna kolagena i elastična vlakna, cilj ove terapije je da se poveća sinteza ovih vlakana, ojača mreža i ubrzaju biohemijski i metabolički procesi u koži.

Efekti su vidljivi nakon prvog tretmana jer dolazi do kontrakcije starih kolagenih vlakana i već nakon prvog tretmana imamo vidjiv efekat.

Kome je namenjen radiotalasni lifting?

Radiotalasni lifting je namenjen osobama koje žele efekat liftinga a obavlja se preventivno od 25.godine zbog sprečavanja prevremenog starenja, dok starijim osobama služi za uklanjanje već vidljivih bora i zatezanje opuštene kože.

Tretman je pogodan za lice i telo, bore oko očiju, spuštene kapke, kesice oko očiju, bore na čelu i licu, bore oko vrata. Može da se tretira opuštena koža dekoltea, grudi, ruku, stomaka, butina i kolena.