SHR laserska epilacija i još novih tretmana

SHR laserska epilacija, fotopodmlađivanje, lečenje akni i uklanjanje kapilara su tretmani koji mogu da pomognu da zablistate i istaknete svoju prirodnu lepotu, a odnedavno se mogu zakazati u kozmetičkom salou Sensi Skin, u Novom Sadu. Aktuelne i akcijska ponuda, paketi i pogodnosti. Ovog puta, saznajte više o najsavremenijoj trajnoj epilaciji – SHR.

Bezbolna epilacija SHR

Zašto je SHR laserska epilacija najbolje rešenje za glatku kožu

Trajna epilacija SHR i IPL metodom trenutno je u svetu najmodernija vrsta trajne epilacije. Prvenstveno, to je bezbolna epilacija, jer se kombinuje se laserska tehnologija i prednosti impulsnog svetla. Čak i dlačice koje je do sada bilo teže ili nemoguće odstraniti, sada se uspešno uklanjaju. Tretman je mnogo prijatniji od svih dosadašnjih načina, trajanje tretmana je kraće, a koža bolje zaštićena.

Ne treba da čudi što je Super Hair Removal (SHR) laserska tehnologija poznata kao revolucionarno rešenje na polju epilacije, jer pruža potpuniugođaj i rezultate koji su vidno bolji. Princip po kojem funkcioniše je postepeno zagrevanje dermisa koja oštećuje folikul dlake, ali bez ikakvog oštećenja okolnog tkiva. Metoda je sigurna, efikasna i bezbedna, a oseća se samo blaga toplina.

SHR laserska epilacija Novi Sad

SHR epilacija laserom je odgovarajuća za svaki tip kože i sve vrste dlaka i nema kontraindikacija.

Svaki 3. tretman je gratis, a na postojeće cene dobijate 50% popusta u promo ponudi! Da biste zakazali ovaj ili neki drugi tretman, pogledajte onlajn prezentaciju Kozmetički salon Sensi Skin Novi Sad.

Preporuka strane: