Uz Ordinacije.info – besplatno na VirtualniGrad.com – u maju i junu

Uz Ordinacije.info – besplatno na VirtualniGrad.com – u maju i junu

Iskoristite akcijsku ponudu i predstavite svoje poslovanje na najvećem medicinskom online servisu u Srbiji – www.Ordinacije.info. Poziv važi za sve bolnice, poliklinike, ordinacije, psihološka savetovališta, apoteke, optike, medicinske laboratorije, prodavnice medicinske opreme i ortopedskih pomagala, farmaceutske kuće, ordinacije tradiconalne medicine, kao i salone za negu lica i tela. Akcija traje u maju i junu!

Ordinacije.info
Tokom prethodne godine, sajt je zabeležio posetu od blizu MILION korisnika i blizu 2.500.000 otvorenih stranica, sa približno 1.300.000 sesija. Pridružite se i Vi milionskoj zajednici najposećenijeg medicinskog portala u Srbiji ‪ koji je u stalnom porastu i omogućite pacijentima da Vas lakše pronađu!

Posecenost sajta ordinacije.info
Šta dobijate predstavljanjem na Ordinacije.info?

  • Izradu kompletne prezentacije Vašeg poslovanja (pisanje tekstualnog sadržaja, fotografisanje prostora i doktora…) – ovde možete pogledati primer jedne prezentacije
  • Pisanje i postavljanje PR članaka o određenim uslugama, pregledima, akcijama – ovde možete pogledati primer jednog PR članka
  • Mogućnost da pacijenti zakažu pregled direktno preko portala
  • Višemilionsko tržište koje na portal dolazi upravo u potrazi za vašim uslugama
  • Dodatne kanale promocije (FB stranice, newsletter)
  • Kvalitetnu promotivnu priču
  • Veći broj ljudi koji će saznati za vašu ordinaciju, vaše doktore i vaše usluge
  • Sigurne kontakte pacijenata
  • Značajan popust na ostale naše usluge, kao što su izrada web sajta, vođenje FB stranice, copywriting, SEO optimizacija, Google kampanja, web i grafički dizajn

Sajt ordinacije
***BONUS*** do kraja juna

Samo u maju i junu 2016. godine, pored prezentacije Vašeg poslovanja na Ordinacije.Info, kao bonus dobijate gratis prezentaciju na našem portalu www.virtualnigrad.com, kojeg takođe karakteriše višemilionska poseta.

Virtuelni grad portal
Šta je VirtualniGrad?

VirtualniGrad je online brend star 15 godina, poznat kao prvi privredni adresar na internetu, koji uz kompletne poslovne prezentacije firmi, raspoređene po delatnostima, obiluje i uvek aktuelnim i zanimljivim informacijama iz različitih oblasti.

Za 15 godina postojanja ‪‎VirtualniGrad‬ je postao milionski, a čini ga više stotina Članova Privrede i desetine hiljada kupaca. Glavni kanal komunikacije između Privrede i Građana je sajt www.virtualnigrad.com, koji do sada broji više od 12 miliona jedinstvenih poseta (pojedinačnih osoba koje posećuju ovaj sajt).

Zakazivanje pregleda

Javite nam se!

Iskoristite mogućnost da se po ceni jednog vaša poslovna prezentacija nađe na dva izuzetno posećena portala, sa tržištem od preko 2 miliona korisnika na godišnjem nivou! Pošaljite nam poruku preko ove kontakt forme ili nas pozovite na broj telefona 069 29 05 986 i saznajte Više o samoj akciji i načinu predstavljanja Vaše bolnice, poliklinike, ordinacije, apoteke ili salona za negu lica i tela.
Proverite zašto su najuspešnije ordinacije sa nama!

Pogledajte pojedinosti o ovoj akciji i na sajtu VirtualniGrad.com.

Preporuka strane: ,